Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sťahovanie do Dubaja! Vrbovských emiráty ohúrili, priznali veľké plány!
Zdielať na

Sťahovanie do Dubaja! Vrbovských emiráty ohúrili, priznali veľké plány!

Archívna reportáž

Už dva týždne si Jasmina a Patrik Vrbovskí užívajú najznámejší umelo vytvorený raj na svete - Dubaj. V tomto emiráte je všetko naj - najväčšie, najmodernejšie, najluxusnejšie, najzábavnejšie, najdrahšie... A evidentne presne tieto "naj" sú to, čo najviac ohúrilo aj Vrbovských.

​Rytmus už pred časom v Dubaji bol, keď tam s kamarátmi z Kontrafaktu nakrúcal klip. Teraz tam vyrazil s rodinkou a ako Jasmina priznala, sú dočista ohúrení. "Páči sa nám ešte viac, ako sme si mysleli, že sa nám bude páčiť," priznala otvorene a nehrá sa na to, že by jej prekážala megalománia tohto ekologického zabijaka, nad ktorým niektorí ohŕňajú nos.

Každý deň pridávajú aj s Rytmusom množstvo fotiek aj videí, čo všetko si v emirátoch aj so synčekom užívajú, a že je tam toho veru požehnane. Zrejme práve preto, že len ťažko sa dá vôbec všetko stihnúť, skrsla Vrbovským v hlave nečakaná myšlienka.

Rytmus urobí pre rodinu čokoľvek, čoby aj apartmán v Dubaji nekúpil:

​Obaja sa nijako netaja tým, že by radi pokúpili čo najviac nehnuteľností a azda by sa na staré kolená stali už len spokojnými rentiermi, keď sa budú peniažky z prenájmov sypať a nebudú musieť pohnúť ani prstom. Ich portfólio zahŕňa polmiliónový dom v Malinove, rozostavaný mega byt v Petržalke za 700 tisíc, ďalší menší byt v centre Bratislavy, pozemok na Myjave, kde bude stáť chata, a azda aj byt vo Viedni, ktorý pred časom zháňali. A možno pribudne ďalšia položka na zoznam.

Instagram/JA

"Vyzerá, že tu budeme čoraz častejšie. Zajtra rozbiehame vlak s cieľovou stanicou 'druhý domov', uvidíme, ako to dopadne," priznala nadšená Jasmina a veľmi podobný príspevok, len o niečo stručnejší zverejnil aj Rytmus. Ktovie, možno sa stanú susedmi jeho expriateľky Dary, ktorý tiež vlastní v Dubaji nehnuteľnosť, apartmán si tam kúpila aj Dominika Cibulková. Vôbec pritom nemusí ísť o šialené peniaze, apartmány ďalej od centra či pláže sa dajú kúpiť už od zhruba 70 tisíc eur, no napríklad na slávnej Palme je to už takmer 600-tisícový špás. Snáď sa Vrbovskí pochvália, keď sa im tieto plány splnia.

Súvisiace články

Najčítanejšie