Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Absolútne šťastie! Po 9 rokoch vzťahu sa herečka dočká bábätka!
Zdielať na

Absolútne šťastie! Po 9 rokoch vzťahu sa herečka dočká bábätka!

Manželský pár, ktorý tvorí americká herečka Ashley Greene (35), známa z upírskej ságy Twighlight a austrálsko-libanonský podnikateľ a televízna osobnosť Paul Khoury (46), prežíva krásne chvíle. Už čoskoro budú traja!

​Ako prezradil ich hovorca pre magazín People, očakávajú svoje prvé dieťa. "Sú šťastím bez seba, že sa stanú rodičmi," uvádza sa vo vyhlásení. Ale o túto novinku sa podelila aj samotná šťastná budúca mamička so sledovateľmi na Instagrame. Na čiernobielych fotografiách sa spolu s manželom objímajú, pričom herečka drží v ruke fotku z ultrazvuku s pokladom v jej brušku.

K tomu napísala sladké vyznanie svojmu ešte nenarodenému dieťatku. "Milujem ťa viac, ako som kedy čokoľvek a kohokoľvek milovala, moje srdce sa stále rozširuje, aby ťa mohlo milovať EŠTE viac. Nemôžem sa dočkať a uvidieť ťa, zdieľať tvoje svetlo, lásku a city," roznežnila sa budúca mamička. Potvrdili sa tak špekulácie o jej tehotenstve z februára, keď sa herečka ukázala na podujatí Midsummer's Day v Santa Monice a podozrivo jej spod oblečenia vytŕčalo bruško. Vzhľadom na dĺžku vzťahu páru to ich fanúšikovia očakávali už ale dávno. A nielen oni. "Naši rodičia nám naznačovali, že sme svoji dosť dlho ako manželia a sú pripravení stať sa prarodičmi. Boli sme teraz ale extrémne vyťažení, takže len musíme nájsť ten správny okamih," prezradila herečka pred časom pre People.

Pripomeňte si scény s Ashley ako Alice Cullen:

Budúci rodičia začali spolu chodiť už v roku 2013 a po dvoch rokoch ju Paul požiadal počas dovolenky na Novom Zélande o ruku. So svadbou sa ale potom veľmi neponáhľali. Svoje áno si povedali až v roku 2018 medzi sekvojami v Kalifornii pred celým radom slávnych hostí a priateľov ako Zac Efron, Robert Pattinson či Liam Hemsworth. Nevesta sa medzi sekvojami vynímala v krásnej bielej svadobnej róbe od známej návrhárky. "Páčila sa mi myšlienka vydať sa medzi sekvojami. Sú tak majestátne a boli tam tak dlho. Začať tam život je niečo zvláštne," povedala vtedy Greene a možno sa tak strošku inšpirovala aj lesnou svadbou upírskych zaľúbencov z Twillightu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Greene Khoury (@ashleygreene)

Ale aj budúci otecko Khoury na Instagrame vyjaril svoju veľkú radosť z tehotenstva svojej manželky. "Považujem to za tak úžasné, že sme mohli počať život prostredníctvom lásky. Nikdy som nebol viac zamilovaný a som tak pripravený na túto ďalšiu kapitolu nášho života. Ďakujem, že mi dávaš ten najlepší darček na svete," vyznal sa svojej láske. Tá sa nevie dočkať svojej novej úlohy, ktorá je tou najkrajšou zo všetkých. Okrem Alice Cullen v upírskej ságe Stmievanie si v posledných rokoch zahrala vo viacerých filmoch ako napríklad Šokujúce odhalenia, či Trigger. Okrem herectva sa venuje aj dabingu a režii. V práci sa nechystá zaháľať ani tento rok. Mala by režírovať tri filmy.

Súvisiace články

Najčítanejšie