Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
To najlepšie riešenie! Škaredo ohrdnutá Žilková už za Stropnickým netrúchli, našla si náhradu!
Zdielať na

To najlepšie riešenie! Škaredo ohrdnutá Žilková už za Stropnickým netrúchli, našla si náhradu!

Zdroj: Instagram/Veronika žilková

Rozchod zväčša nebýva prechádzkou v ružovom sade. Spája sa skôr s trápením a bolesťou. Inak to nie je ani v prípade Veroniky Žilkovej (60). Iba nedávno ju poriadne zaskočil e-mail od manžela Martina Stropnického (65), kde jej napísal, že ju už nemá rád a rozchádza sa s ňou. Ilúzia o tom, že s manželom dokážu žiť spolu mesiace na diaľku, sa odrazu rozplynula. Aj vekom skúsenou herečkou to zalomcovalo. Veronika potom napísala pár štipľavých poznámok na konto manžela. Je to ale pochopiteľné vzhľadom na pomerne zbabelý spôsob oznámenia tak závažnej správy, keďže ešte krátko predtým spolu boli dokonca na rodinnej dovolenke.

​Veronika ale neprestala naďalej v živom prenose cvičiť s jej fanúšičkami, ako to robí dlhšiu dobu aj jej dcéra Agáta (36). Cvičenie, napokon, pomáha ako jej psychike, o fyzičke nehovoriac. S dcérou si veľmi dobre rozumie v mnohých záležitostiach, obe sa navzájom vedia inšpirovať a podržať sa. Ďalšou ich spoločnou aktivitou v týchto ťažkých chvíľach je pomoc ukrajinským utečencom.  Pre Veroniku to je veľká výzva, ale s charitou nikdy neváha a je to asi najlepšia činnosť, ktorá herečke pomáha zabudnúť na mrzutosti s manželom.

Súčasnú situáciu spojenú s vojnou na Ukrajine veľmi prežíva a robí čo vie. "Ja som teraz vymyslela takú akciu, že s dcérou Agátou sa teraz staráme tu u nás o dve rodiny. Teraz idem práve od nich, mala som s nimi celý deň nejaký program," prezradila pre ZivotvCesku zaneprázdnená Veronika Žilková a dodala, že sa snaží pomôcť aj materiálne. Na rozdiel od mlčanlivého manžela má teraz možnosť neustále rozprávať s ľuďmi, ktorí s ňou radi zdieľajú ich problémy a bolesť, čo jej pomáha zabúdať na vlastné trápenie. Odrazu sa jej nezdá byť až tak veľké s porovnaním s hrôzou, ktorú prežívajú Ukrajinci. 

Veronika bola nezabudnuteľná rosnička v humornej relácii TELE TELE:

Nedávno sa Veronika bála aj o život svojho syna Cyrila, keď mal srdcový kolaps a v nemocnici strávil tri týždne. Už je, našťastie, v poriadku doma. Mlčanie jej manžela ale naďalej pokračuje. Psychológ Jeroným Klimeš, ktorý sa špecializuje na rodinné problémy a je považovaný za špičkového odborníka v tejto oblasti, sa k tomu pre ŽivotvČesku.cz vyjadril: "To znamená, že sa bojí diskusie. On má pocit, že nemá silu vydržať tú debatu a následnú hádku. Aby tomu predišiel, tak to oznamuje cez bezkontaktný prostriedok. Vyzerá to, že ho kedykoľvek prevalcuje. Robia to ľudia, ktorí sa boja predstúpiť pred toho partnera a povedať mu, čo sa deje."

Aj výťažkom z garážového výpredaja chce Veronika pomáhať:

Veronika Žilková vo svojej autobiografii, ktorá vyšla knižne vlani pred Vianocami, vykreslila manžela prekvapivo, okrem iného, ako egocentrického slabocha, na čo poukazoval vraj jej otec, ktorý ho veľmi nemusel. Tak to ale neraz, paradoxne, u mocných mužov býva. Pomoc blížnemu je tak nateraz pre Veroniku najlepšou náhradou za nevydarený vzťah.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie