Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Utrpenie Žilkovej po nečakanom rozchode nekončí! Jej syn (32) mal infarkt!
Zdielať na

Utrpenie Žilkovej po nečakanom rozchode nekončí! Jej syn (32) mal infarkt!

Archívna reportáž

Na herečku Veroniku Žilkovú (60) sa krátko po dovolenke v Dubaji, kam ju a dcéru Kordulu pozval jej manžel Martin Stropnický (65), zosypalo viacero problémov. Najskôr prišla prvá rana v podobe e-mailu, kde jej manžel oznámil, že ju už nemiluje a rozchádza sa s ňou. Herečka tvrdí, že to bolo pre ňu veľké prekvapenie, v Dubaji na nič také reč neprišla. Iba v lietadle na ceste domov jej Kordula hovorila, že mala pocit, akoby sa s nimi otec lúčil. Jej intuícia sa potvrdila. Veronika potom napísala pár štipľavých poznámok na konto manžela, čo jej ale asi nikto nemôže v jej situácii vyčítať.

​​Po pár dňoch prišla ďalšia rana v podobe kolapsu jej 32-ročného syna Cyrila."Cyril mal srdcovú príhodu, možno to bol infarkt. Teraz leží v IKEM a čaká sa, čo bude ďalej. Možno bude musieť podstúpiť operáciu," vysvetľovala herečka pre Expres"Som vyčerpaná, neviem, čo bude. Cyril je síce dospelý, ale navždy bude mojím dieťaťom, ktoré budem chcieť chrániť a budem mať o neho až do konca života strach. Je to taký super chlapec, ale bohužiaľ má slabé srdiečko," vyznala sa nešťastná mama. Hodiny strachu o život syna jej v momentálnej rodinnej situácii pridávajú ďalšie vrásky a bolesť na duši.

Snáď to s Cyrilom dobre dopadne, na krachujúcom manželstve to už ale zrejme nič nezmení. Cyril je Stropnického nevlastný syn a zrejme sa ani doteraz nemali veľmi čas zblížiť. Ale aj jeho spoločná dcéra s Veronikou nie je v poslednom čase v poriadku po zdravotnej stránke. Prednedávnom sa Kordula potýkala s horúčkami, ktoré sa jej teraz opäť vrátili. Veronika má pracovné záväzky v divadle, ktoré si napriek všetkému plní. "Keď som sa v noci vrátila z predstavenia v Ostrave, našla som Kordulu v horúčkach, mala zas štyridsiatky. Bola som úplne zúfalá," požalovala sa osudom skúšaná Žilková.

Veronika trávi po návrate z Izraelu veľa času so svojimi deťmi a vnúčatami. Dcére Agáte občas sekunduje v jej youtubeových vlogoch:

Žilková je ale už pomerne zocelená po životných skúškach z minulosti. Tou snáď najbolestivejšou bol skon jej synčeka Melichara, ktorý sa narodil v máji roku 2007, keď mala už 45 rokov. Veľmi chcela Stropnickému porodiť syna. Narodil sa však so závažnou vrodenou chybou a nemal ani dostatočne vyvinuté pľúca. Keď sa narodil, nedýchal, ale vzkriesili ho. Niekoľko mesiacov bojoval o život, ale napriek snahe lekárov koncom novembra, ako polročný, zomrel. Veronika bola psychicky zrútená, keď bol už jasné, že synček zomrie. Vtedy ju ale Stropnický podržal, keď bol v nemocnici počas jeho skonu a zariaďoval všetko potrebné. Ona na to nemala dostatok odvahy a síl. Bránicovú prietrž mal pri narodení aj Cyril, ale akoby zázrakom sa z toho vystrábil. Možno slabšie srdce je toho dôsledkom. Snáď si Veronika už svoje nešťastie vyčerpala a veci začnú ísť správnym smerom. Aspoň Agáta jej robí radosť, keď si našla konečne priateľa, ktorý sa páči aj jej mame.
Sympatický Cyril Navrátil (druhý sprava), jedno zo siedmych detí Veroniky Žilkovej, sa zotavuje po srdcovej príhode:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie