Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Na Brzobohatého už zabudla? Krásna Táňa vysmiata po boku o 50 rokov staršieho muža!
Zdielať na

Na Brzobohatého už zabudla? Krásna Táňa vysmiata po boku o 50 rokov staršieho muža!

Archívna reportáž

Po rozchode s Ondřejom Gregor Brzobohatým (38) sa rozhodla krásna Táňa svoju myseľ rozptýliť cestovaním a inými príjemnými aktivitami. Najnovšie trávila pekné chvíle v Prahe so skutočne obrovskou legendou strieborného plátna. No nejde o žiadny zvláštny románik, ale dlhoročné kamarátstvo.

Táňa zverejnila fotky v spoločnosti populárneho francúzskeho herca Pierra Richarda (87). "Vždy očarujúce stretnutie s touto legendou francúzskeho filmu a mojím priateľom Pierrom Richardom," napísala modelka na Instagram. Poznajú sa už veľa rokov, herec podporuje jej nadáciu Krása pomoci, zameranú na pomoc starším ľuďom. Jej poslaním je hlavne zabezpečiť, aby aj nie celkom sebestační seniori mohli dôstojne žiť vo svojich domovoch vďaka profesionálnej starostlivosti. Za svoju účasť na tomto projekte získal herec v roku 2018 z rúk jej predsedkyne Taťjány ocenenie na slávnostnom večere pri príležitosti desiateho výročia od vzniku nadácie. ​

Aj samotný herec je už dávno seniorom, pomaly sa blíži k deväťdesiatke, čo je až neuveriteľné vzhľadom na jeho energiu a výzor. Pomoc zatiaľ, našťastie, nepotrebuje. Je stále aktívny vo viacerých smeroch. "Pierre dokazuje, že vek je naozaj len číslo. V lete nakrúca dva filmy a naviac produkuje fantastické víno... Jeho vitalitu, energiu a humor obdivuje celý svet a ja s ním, navždy bude pre mňa ten nádherný, bláznivý blondiak s čiernou topánkou," s obdivom konštatovala Táňa odkazujúc na slávnu komédiu. "Nikdy nezabudnem na to, ako sme s mojou milovanou babi rady pozerali na jeho filmy a komédie," pripísala k fotografii, kde sedí s hercom v kajute lode plaviacej sa po Vltave v Prahe.

Pozrite si krátku scénku z filmu Kopyto z rou 1981 s hercami Pierrom Richardom a Gerardom Depardieu: 

V Prahe teraz uviedol Richard koncert nezabudnuteľnej hudby z jeho kultových filmov aj s ich projekciou. Nie je až tak známe, že on sám je aj hudobník a v jeho stopách ide aj syn. V jeho sprievode zahral pri predchádzajúcej návšteve Prahy niekoľko jazzových skladieb. "Tohto dobrodružstva sa s Tatianou zúčastňujem už druhýkrát. Je to pre mňa veľmi vzrušujúce a zaujímavé vidieť takú krásnu ženu, ktorá sa stará o starších ľudí. Nie je to prípad všetkých mladých ľudí, žijeme v spoločnosti, ktorá je stále viac egoistická, je to neobyčajná práca, ktorú robí," povedal v roku 2018 pre Reflex, keď si prišiel do Prahy prevziať ocenenie nadácie Krása pomoci.  

Taťána sa môže pochváliť priateľstvom so skutočnou hereckou legendou, francúzom Pierrom Richardom:

Pre médiá tento všestranný umelec povedal, že za svoju dobrú kondíciu vďačí vínu a umeniu neustále sa niečomu čudovať. Víno má svoje vlastné, pochádza z hrozna z jeho viníc a je veľmi kvalitné. Nikdy nezabudne priniesť so sebou do Prahy zopár fliaš na ochutnávku. Na otázku, či pozná známe porekadlo, že na dne pohára sa skrýva pravda, vtipne odpovedal: "Keď sa pozerám na dno svojho pohára, viem, že ho treba naplniť". Víno mu ako každému správnemu Francúzovi rozhodne chutí. "Keď pijeme víno a nepijeme ho veľa, máme radosť z toho, že žijeme. Aj tento pocit ma tiež veľmi napĺňa," pridal aj dobrú radu pre radostný život.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie