Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viera
5.10.2024
Veľká zmena v živote Hanychovej! TOTO vyzerá ako nový začiatok!
Zdielať na

Veľká zmena v živote Hanychovej! TOTO vyzerá ako nový začiatok!

Archívna reportáž

Máloktorá z celebritiek je tak všestranná ako Agáta Hanychová (36). Dokázala sa už presadiť v oblasti modelingu, aj ako moderátorka, návrhárka, obchodníčka, no najmä ako hviezda žúrov, škandálikov, cez manželstvo s Jakubom Prachařom, či v posledných dvoch rokoch početnými vzťahmi. No známa je aj ako influencerka na sociálnych sieťach, kde má veľký počet sledovateľov. Už nejaký čas špekuluje aj nad ďalšími atraktívnymi aktivitami, ktoré by jej zabezpečili stabilnejší príjem. Na jeseň sa stihla objaviť v reality show, ale teraz už má plnú hlavu nového projektu, kde sa venuje ženám a ich foteniu.

​Výborne sa jej pritom hodia skúsenosti, keď bola modelkou, ako aj znalosť fotografovania, ktorú získala nielen praxou, ale má na to aj papiere z vysokej školy, ktorú vyštudovala. V prenajatom priestore počas fotografovania radí neskúseným ženám, ako sa tváriť, čo vyzdvihnúť a naopak zas zakryť, aby na fotografii vyzerali dobre. Za roky, kedy bola objektom profesionálnych fotografov ona, sa toho naučila veľa, čo rozhodne vedela a vie dobre zúročiť. Teraz môže dávať rady iným ženám a ešte si tým aj zarobí.

Ako vyštudovaná fotografka má k fotografovaniu pochopiteľne blízko po technickej stránke, ale ako žena vie dobre uplatniť aj emotívnu stránku a intuíciu, ako aj svoje estetické cítenie. V rámci jedného projektu nedávno fotila české herečky v menštruačných nohavičkách. Každomesačný údel žien býva ešte stale tabuizovanou témou, ktorú by rada pomohla prelomiť. "Baví ma to. Sú tu nemodelky, ktoré si nechajú poradiť, nehovoria mi do toho. Je to fajn. Môžem im poradiť, ako si majú dať ruku tak, aby nevyzerali, že majú sto kíl. Sú za to rady," povedala pre Super.cz Agáta.

Je to už poriadne dávno, čo Agáta vymetala všetky žúry v Prahe:

​Stále hľadá niečo nové, kde by mohla uplatniť svoje predstavy a nápady a popritom by to nebol stereotyp, ktorý skutočne nemá rada. "Vrátila som sa k foteniu pred mesiacom, vymyslela som si projekt pre matky samoživiteľky. Samoživiteľka fotí samoživitelky. A teraz začali prichádzať ďalšie pracovné ponuky," vysvetlila Hanychová, akým spôsobom sa uplatňuje najnovšie.

Už pomaly pol roka je Agáta šťastná po boku slovenského lekára Andreja:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Prihodila aj zopár dobrých tipov a rád pre čo najlepšiu fotku. "Je dôležité dávať bradu dopredu. Stúpnuť si na špičky, abyste mali dlhšie nohy. Tiež je dôležité podsadiť panvu, pretože to nohy predĺži a zúži. A neprikladať ruky k telu. Keď máte problém v oblasti brucha, zakryjú to ruky. Keď nohu dáte dopredu, kolená k sebe, tak vyzerajú nohy tiež tenšie," upozornila Agáta na tie najzákladnejšie pravidlá, ak chce žena na fotke vyzerať čo najlepšie. Reálnu predstavu môžu ženy nadobudnúť pri pohľade na nespočet Agátiných fotiek, ostáva je veriť, že sa neinšpirujú jej povestným špúlením pier, ktoré jej všetci vytýkajú, no aj tak s tým nedokáže prestať.

Súvisiace články

Najčítanejšie