Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Frajerka Luckyho Royala vyhrala svetovú súťaž krásy! Krásna Natália dočista zažiarila!
Zdielať na

Frajerka Luckyho Royala vyhrala svetovú súťaž krásy! Krásna Natália dočista zažiarila!

Archívna reportáž

Česká vicemiss z roku 2020, Natalie Kočendová (21), dosiahla svetový úspech v egyptskej Káhire. Stala sa výherkyňou 28. ročníka prestížnej svetovej súťaže krásy Top Model of the World spomedzi šesťdesiatich dievčat z celého sveta. Je to vstupná brána pre jej kariéru smerom k novým príležitostiam. Na túto chvíľu čakala už nejaký čas od jej úspechu v Česku, pretože kvôli covidu sa rušili viaceré svetové súťaže krásy. Kočendová je ale veľmi húževnatá a ambiciózna slečna, nič ju neodradilo. Počkala si na ďalšiu príležitosť a popritom na sebe tvrdo pracovala. Riaditeľka a zakladateľka Miss Czech republic je taktiež veľmi ambiciózna mladá dáma ukrajinského pôvodu, Taťjana Makarenko (32), a Natáliu veľmi povzbudzovala.

​V Natálii videla Makarenko veľkú príležitosť na dosiahnutie svetového úspechu, čo by bola iste aj veľmi dobrá reklama pre súťaž, ktorú v Česku založila, a potvrdilo sa jej to. Vlani v novembri mala ísť Kočendová na súťaž Miss International do Japonska, tá ale bola kvôli covidu zrušená. "Na Miss International neodletí. Je v tomto smere statočná a chápe to. Nie je v mojej moci predvídať, ktorá svetová súťaž bude alebo nebude. Máme však plán B. Dohadujeme inú súťaž krásy. Keď bude všetko čierne na bielom, tak to oznámime," vyjadrila sa vlani v septembri Makarenko pre Super.cz. Usilovne vybavovala ďalšiu možnosť svetovej súťaže pre Kočendovú. Stala sa ňou Top Model of the World, konajúca sa v Egypte.

Tesne pred súťažou ako vôbec prvá finalistka Miss Českej republiky predvádzala na milánskom týždni módy a hneď odtiaľ odletela do Egypta. "Tvrdo na sebe pracovala, schudla 14 kíl a je v najlepšej forme svojho života. Zvíťazila aj v sprievodných súťažiach Miss Sunrise a Miss Best Dresser," pochválila Natáliu riaditeľka českej Miss, ktorá je pyšná aj na jej titul najkrajšie oblečenej ženy, lebo jej výrazné neprehliadnuteľné outfity a celkový styling vyberala ona sama.

Pozrite si vyhlásenie víťazky a dojatú Kočendovú:

​Je to veľký svetový úspech pre krásku zo súťaže krásy Miss Českej republiky, čo podľa Makarenko dokazuje jej kvalitu. "Som šťastná za súťaž a hlavne za Natálku, najmä po tom všetkom, čím si musela prejsť," vyznala sa riaditeľka súťaže. Podobnú radosť spravila Čechom aj Taťána Gregor Brzobohatá, rodáčka z Trnavy, ktorá vyhrala svetovú súťaž krásy Miss World v roku 2006.

Natálie sa po schudnutí veľmi zmenila, no bez debaty je krásna:

Natália Kočendová bola pri získaní titulu českej vicemiss v roku 2020 čerstvo tehotná, čo ju mohlo stáť korunku, aj šancu na ďalšie súťaže. Žiaľ, osud to zariadil po svojom a Natálie po pár mesiacoch potratila. Stalo sa to v šiestom mesiaci tehotenstva a veľmi ju to zasiahlo. Dieťatko čakala s partnerom Lukášom Valčuhom (32), prezývaným Laky Royal, ktorý je známym barberom. Zo svojej bolesti sa vyspovedala na sociálnej sieti a v médiách, ba stihla napísať a vydať aj knihu. Aj vtedy, keď hrozilo pre porušenie zmluvy, že o titul príde, sa jej Makarenko zastala a bojovala za ňu ako lev. "Natálii sa podarilo urobiť si meno v Českej republike. Je krásna, má silný príbeh, vydá svoju knihu. Ona má dobre naštartované, aj keby nešla na svetovku. Ale pôjde," vyjadrila sa vlani o svojej chránenkyni. Tá sa jej za to teraz odvďačila titulom. Z víťazstva má Natália, pochopiteľne, veľkú radosť. Bola to vraj udalosť, "na ktorú čakala celý život".

Súvisiace články

Najčítanejšie