Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Všetkých šokovala! Ani dva rozchody s Vémolom nezabránili Ceterovej v TOMTO šialenom rozhodnutí!
Zdielať na

Všetkých šokovala! Ani dva rozchody s Vémolom nezabránili Ceterovej v TOMTO šialenom rozhodnutí!

Archívne video

Jeden by čakal, že skúsenosti sú na to, aby sa človek poučil. Mať doma neverníka, ktorý začal so záletmi údajne ešte počas toho, ale Lela čakala ich prvú dcérku, nemohlo skončiť inak, ako rozchodom. No vzťah Vémolu a Ceterovej predsa len dostal druhú šancu, nasledovali zásnuby a druhé dieťa. Neprešlo ani šestonedelie a opäť tu bol rozchod.

​Tentokrát to ale mala byť Lela, kto začal mať zajačie úmysly, údajne zvádzaná Vémolovým kamarátom a dodávateľom krmiva pre jeho ZOO. Keď na to Karlos prišiel, zverejnil video, kde ohlásil definitívny koniec vzťahu. Pre zmenu Lela podala na snúbenca trestné oznámenie za násilnosti, ktorých sa mal na nej dopustiť. Takto pred dvomi mesiacmi sa zdalo, že ich vzťah už skutočne nemá šancu.

No Lela sa predsa len už na druhý deň domov vrátila, hoci sa tvárili veľmi namosúrene a vraj to spravili len kvôli deťom. A prešlo ďalších pár dní a zrazu už bolo opäť všetko inak. Obaja si začali vyznávať lásku a sypať popol na hlavu za to, že takto hlúpo svoj vzťah takmer rozbili. Vémola priznal svoju časť viny, že bol dlhšiu dobu nevrlý pre zdravotné problémy, Lela objasnila situáciu s údajnou neverou a láska ako hrom sa obnovila. V každom prípade, asi väčšina ľudí by ostala po týchto skúsenostiach aspoň trochu ostražitá, či lepšie povedané, opatrná, kým by spravila nejaký zásadný krok. Aj o plánovanej letnej svadbe páru preto niektorí pochybovali.

Pozrite si jednu z najúspešnejších častí Karlosovej show:

To ale netušili, čo si Lela vymyslí. Pri tejto sexbombe zrejme platí, že život je krátky a netreba si lámať hlavu s tým, čo by sa mohlo stať. Aktuálne sa totiž pochválila novým tetovaním a poriadne tým svojim sledovateľom vyrazila dych. Na predlaktie sa totiž nechala táto bývalá playmate vytetovať podobizeň Vémolu aj s dodatkom "my king", teda môj kráľ. "Tak už ťa mám navždy," napísala k fotkám Lela a dodala, že si pod kľúčovú kosť nechala vytetovať aj meno synčeka, pod meno dcérky. Treba dodať, že Vémola má Lelu vytetovanú už pár mesiacov.

Komentáre jej sledovateľov ale ani trochu nie sú také, aké asi čakala. V podstate všetci sa zhodli v tom, že to je dosť neuvážený krok, s ohľadom na skúsenosti. "Akože vážne?" znie jednoduchá otázka jednej z komentujúcich. "Dúfam, že je to len henou pri tých vašich rozchodoch," vtipne nadhodila ďalšia. "Ešte tam chýba navždy," pridala s rehotajúcim sa smajlíkom iná a podobne zneli aj ostatné. Nuž, snáď onedlho nebude Lela zháňať laserové odstraňovanie...

Súvisiace články

Najčítanejšie