Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hailey Bieber hospitalizovali s mŕtvicou! Súvisí s covidom?!
Zdielať na

Hailey Bieber hospitalizovali s mŕtvicou! Súvisí s covidom?!

Archívna reportáž

Manželka Justina Biebera, vychytená modelka Hailey Bieber (25) bola pred niekoľkými dňami prijatá do nemocnice v Palm Springs po tom, ako sa u nej náhle prejavil stav, ktorý údajne ovplyvnil aj jej pohyb. Ako sa ukázalo, išlo o mŕtvicu, našťastie, s úplne najľahším priebehom.

​Hailey Bieber bola hospitalizovaná kvôli problémom s mozgom, ktoré by podľa lekárov mohli súvisieť s covidom, píše portál TMZ. Mŕtvica je však typická skôr pre omnoho staršie osoby, rozhodne nie pre dvadsiatničku. Lekári údajne vykonali niekoľko testov, aby zistili, či v tom nehrá rolu koronavírus, keďže jej manželovi, 28-ročnej popovej hviezde Justinovi Bieberovi, pred niekoľkými týždňami diagnostikovali COVID, kvôli čomu zrušil aj koncert v Las Vegas.

Justin je už údajne úplne zotavený, no je možné, že jeho manželka na ňu doplatila horšie. Zdroje tvrdia, že Hailey už ale medzičasom prepustili z nemocnice, lekári ale stále pokračujú v hľadaní príčiny jej zdravotných problémov.

Z Justina spravila Hailey nového človeka:

​Hailey na svojom Instagrame potvrdila zdravotné problémy a poskytla svojim fanúšikom aktuálne informácie o svojom stave. "Vo štvrtok ráno som sedela s manželom pri raňajkách, keď som začala mať príznaky podobné mŕtvici a bola som prevezená do nemocnice. Zistili, že som mala veľmi malú krvnú zrazeninu v mozgu, ktorá spôsobila krátky nedostatok kyslíka, ale moje telo to zvládlo samo a v priebehu niekoľkých hodín som sa úplne zotavila. Hoci to bol určite jeden z najdesivejších momentov, aké som kedy zažila, som už doma, darí sa mi dobre a som veľmi vďačná všetkým úžasným lekárom a sestričkám, ktorí sa o mňa postarali," napísala v správe svojim fanúšikom. Všetci dúfajú, že to bola len jednorazová epizóda.

instagram/HB

​Len pred 10 dňami sa Hailey na Instagrame pochválila sladkým odkazom venovanom jej manželovi k jeho 28. narodeninám. "Všetko najlepšie k narodeninám, miláčik môj... na tomto živote je veľa úžasných a krásnych vecí, ale najkrajšie je, že ho môžem žiť s tebou," rozplývala sa Baldwin v príspevku na Instagrame spolu s fotografiami páru. Stále zaľúbená Hailey dodala: "Milujem ťa... na tvojich 28!" Pár sa zosobášil v septembri 2018, no poriadnu svadbu mali až nasledujúci rok. Všetci sa zhodujú v tom, že Hailey radikálne zmenila život dovtedy divokému Justinovi, ktorý sa zmietal medzi žúrmi a bol na najlepšej ceste k závislostiam a pádu na dno. 

Súvisiace články

Najčítanejšie