Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Poriadny šok! V septembri sa Elon a Grimes rozišli, v decembri sa im narodilo druhé dieťa!
Zdielať na

Poriadny šok! V septembri sa Elon a Grimes rozišli, v decembri sa im narodilo druhé dieťa!

Archívna reportáž

Dvojica, ktorú tvorí najbohatší spevák sveta, Elon Musk (50) a speváčka Claire Boucher (33), nazývaná Grimes, ohlásila svoj rozchod ešte vlani v septembri. Obaja sú v mnohých smeroch veľmi extravagantní, čo ich k sebe nepochybne priťahovalo. Po ich výmene názorov o myšlienkovom experimente populárnom v technologickom svete, známom ako Roko's Basilisk, sa začali stále viac zbližovať, až sa dali dokopy. Pred necelými dvomi rokmi sa im narodil spoločný syn, ktorému dali veľmi neobvyklé meno X AE A-Xii, ale volajú ho jednoducho X. Aj keď sa vlani rozišli, na výchove synčeka sa vraj podieľajú rovnako.

​Musk má po svojom boku už nejakú dobu novú partnerku, austrálsku herečku Natashu Basset (24). Preslávila sa stvárnením postavy Britney Spears v životopisnej dráme o tejto slávnej speváčke. Nedávno ju vyfotil paparazzi pri vystupovaní z Elonovho lietadla, ale spoločne s ním ju nezachytil na snímkoch nikto. Muskova bývalá partnerka Grimes sa teraz postarala o veľké prekvapenie, keď akoby mimochodom prezradila v rozhovore  pre aprílové číslo magazínu Vanity Fair, že sa s Muskom stali vlani v decembri rodičmi dcéry, ktorú im porodila náhradná matka. Aj tej dali podobne ako synovi veľmi nezvyklé meno Exa Dark Sideræl, ale prezývajú ju Y.   

Grimes vraj presadzovala meno Odysseus, ale spokojná je aj s týmto čudne znejúcim menom. Vysvetlila aj jeho význam. Exa odkazuje na superpočítačový termín exaFLOPS, zatiaľ čo Dark predstavuje všetko "temné a neznáme". "Ľudia sa toho boja, ale v skutočnosti je to neprítomnosť fotónov. Temná hmota je krásnou záhadou nášho vesmíru," rozplývala sa dvojnásobná mama podľa časopisu People. Jej tretie meno Sideræl, má podľa speváčky "elfský" pôvod a odkazuje na postavu Galadriela z knižnej a filmovej série Pána prsteňov a jeho význam je "skutočný čas vesmíru, hviezdny čas, hlboký vesmírny čas, nie náš relatívny pozemský čas".  

Pozrite si videoklip k novej piesni od Grimes s názvom Shinigami Eyes: 

Ako to teraz medzi sebou majú už dvojnásobní rodičia spoločných potomkov s nezvyčajnými menami, celkom jasné nie je. Musk sa už vlani vyjadril: "Sme čiastočne oddelení, ale stále sa milujeme, často sa vídame a máme skvelé vzťahy." Extravagantná Grimes to vysvetlila svojsky. "Neexistuje pre to žiadne skutočné slovo. Pravdepodobne by som o ňom hovorila ako o svojom priateľovi, ale sme veľmi premenliví. Žijeme v oddelených domoch. Sme najlepší priatelia, ale máme svoje vlastné životy. Neočakávam, že to ostatní pochopia. Ale je to teraz najlepšie, ako to kedy bolo... Potrebujeme byť voľní," vyznala sa minulý rok. 

Grimes prezradila, že so svojim expartnerom priviedli na svet vďaka náhradnej matke ich druhé dieťa: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☘︎??????࿎ (@grimes)

Len vo štvrtok ale na margo článku vo Vanity Fair, pre ktorý prezradila, že majú druhé bábo, na Twitter napísala: "Od napísania tohto článku sme sa s E opäť rozišli, ale je to môj najlepší priateľ a láska môjho života a môj život a umenie sú teraz navždy zasvätené Misii". Nevedno, čo presne je Misia, ale isté je, že Muskom vraj plánujú aj ďalšie deti. "Vždy sme chceli aspoň tri alebo štyri," šokuje rodená Kanaďanka. Ktovie, ako sa k týmto rodinným plánom oficiálne rozídeného páru stavia aktuálna Elonova partnerka Natasha Basset.

Súvisiace články

Najčítanejšie