Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Veľké pokrytectvo..? Najprv sa Ukrajincov zastala, potom Pľjuščenkova milionárska žena TAKTO otočila!
Zdielať na

Veľké pokrytectvo..? Najprv sa Ukrajincov zastala, potom Pľjuščenkova milionárska žena TAKTO otočila!

Archívna reportáž

Hlavnou témou sa po covide stal, žiaľ, vojenský konflikt na Ukrajine. Začal podobne ako covid rozdeľovať názorovo ľudí a aj rodiny. Je vidieť, že mnohí vo svojich názoroch tápu. Aj reakcia, ktorú na sociálnej sieti zverejnila Yana Rudkovskaya (47), manželka ruského krasokorčuliara Jevgenija Pljuščenka (39), bola najskôr iná, no zrazu sa radikálne zmenila.

Táto ikona márnivosti má pôvod na Ukrajine, a tak sa Yana v prvom návale emócií postavila proti vojenskému zásahu. "Všetko je to zlé! Je to všetko desivé a nepochopiteľné! Dúfam, že sa všetci medzi sebou dohodnú a nastane mier!" napísala na instagram krátko po vstupe ruských vojsk na Ukrajinu.

"Môj otec je Ukrajinec z Čerkasy, môj starý otec je z Ľvova! Mám veľa priateľov a príbuzných na Ukrajine, milujem ukrajinských umelcov! Mám tam aj veľa obchodných partnerov! Všetci sú to úžasní ľudia," vysvetľovala jedna z najznámejších Rusiek na sociálnej sieti svoje väzby na Ukrajinu. Pridala k slovám aj obrázok Ruska a Ukrajiny, ktoré si symbolicky podávajú ruky. "Všetci potrebujeme mier! Veľmi dúfam a budem sa modliť, aby sa naše krajiny dohodli! Chcem počuť detský smiech, nie vidieť slzy! Verím v mierové riešenie konfliktu medzi našimi krajinami! Verím! Inak to nie je možné!!" ukončila svoju výzvu.

Potom zrazu ale svoj názor, zrejme aj po debate s manželom, ktorý sa netají podporou Putinovi, predsa len prehodnotila. Najnovšie sa na Instagrame objavila celá rodina v ruských farbách. "Žijeme v Rusku! Sme hrdí na to, že sme Rusi! Skôr než začnete písať kliatby na nás, naše rodiny a naše deti, zamyslite sa nad tým, na akej ceste ste. Na ceste vojny alebo na ceste mieru! Tí, ktorí 24 hodín denne chŕlia Rusom tieto nezmysly a šíria falošné správy z Ukrajiny, by mali pochopiť zjavné veci! Ešte viac rozdúchavate plamene nenávisti medzi našimi krajinami a národmi!" stálo v jej novom statuse. Zrejme si uvedomila, že si medzi svojimi ruskými sledovateľmi narobila veľa nepriateľov. Novým príspevkom si ich síce získala, no prišiel zas hnev od jej ukrajinských priaznivcov.

V seriáli Panelák sa mihol aj slávny korčuliar Jevgenij Pľuščenko:

"Jana, pri všetkej úcte k tebe, o akých dohodách sa tu bavíme? Váš prezident išiel do vojny proti mierovej krajine. Nie je to naša vojna, je to VAŠA vojna!!! A vy ste naďalej ku všetkému ľahostajní a píšete nezrozumiteľné príspevky o nejakých dohodách? Konečne sa zobuď!!!" upozornila ju istá sledovateľka a mnohé ďalšie sa pridali. Nepochybne má obľúbená influencerka obavy, že sa v blízkej budúcnosti odpojí v Rusku Instagram. Hoci sa vďaka manželovi, a zrejme aj vďaka predchádzajúcemu manželstvu s istým oligarchom topí v peniazoch, instagramové príjmy sú predsa len veľmi príjemné.

Yana zverejnila rodinnú fotku s komentárom, ktorý vyvolal vášnivé reakcie: 

 "Je škoda, že stratíme spojenie medzi nami, mám vás viac ako 6 miliónov," oznámila pred pár dňami na tejto sociálnej sieti. "Som tiež aktívnym používateľom Twitteru, mala som tam veľmi veľkú fanúšikovskú základňu, ale Twitter v Rusku prestal fungovať," konšatovala Yana.  Svojich sledovateľov vyzvala, aby sa pripojili k sociálnej sieti Telegram, kde vytvorila komunikačný kanál TikTok. Nepochybne by ale bolo sympatickejšie, keby si stála za svojím názorom a nemenila ho len pre nejaké skryté úmysly. Takto sa aj s manželom veľmi jasne vyfarbili.

Súvisiace články

Najčítanejšie