Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jasmina spustila šialenú virálnu vlnu, ktorá možno rozbije zopár vzťahov!
Zdielať na

Jasmina spustila šialenú virálnu vlnu, ktorá možno rozbije zopár vzťahov!

Archívna reportáž

Jasmina a Patrik Vrbovskí patria medzi páry, kde asi nikto nepochybuje o pevnosti a úprimnosti ich lásky. Tí dvaja sa evidentne našli a sadli si asi po každej stránke. A zjavne aj v tak dôležitom korení každého vzťahu, ako je humor. Aj preto sa mohla Jasmina svojho milovaného smelo opýtať veľmi zvláštnu a odvážnu otázku.

​Ktovie prečo sa Jasmina rozhodla položiť manželovi otázku, na ktorú by asi nikto v reálnom živote nechcel spoznať odpoveď. No ako vtip, či možno test partnerského vzťahu je to iste fajn zábavka. "Ako dlho by som musela byť v kóme, aby si začal znovu randiť?" tak znie skutočne čudná otázka, ktorú ale začali za ostatný víkend klásť svojim partnerom mnohé Jasminine sledovateľky.

Samotný Rytmus na túto otázku odpovedal, ako inak, s humorom, že asi tak dva dni, čo Jasmina prijala s veľkým smiechom. Následne túto otázku dostal od manželky aj Ego, ktorý ostal múdro mlčať, ale aj René Strausz, ktorý Zuzane Plačkovej odpovedal, že asi tak po jednom koncerte by už išiel na vec.

Keď je vo vzťahu úplná istota a dôvera, môže sa vtipkovať aj na také drsné otázky, ako nadhodila Jasmina:

"Podľa mňa je to mučenie zaživa, lebo oni hneď, ako dôjde tá otázka, vedia, že je kvázi tak trošku zle, lebo na to neexistuje dostatočne dobrá odpoveď, ak by chceli byť stopercentne úprimní. Ak vedia, že nechcú spať na gauči, chcú sa najesť a chcú aj pošantiť, tak nám radšej poškrabkajú ego," zhodnotila Jasmina veľmi triezvo premýšľanie mužov. 

Jasmina a Rytmus tvoria skutočne dokonalý pár:

No ako sa ukazuje podľa priznaní žien, výsledky sú tak pol na pol vtipkári verzus romantici, či skôr pragmatici. Jasmina uznala, že ju možno teraz mnohí muži neznášajú, ale tá zábavka stojí iste za to. Len aby sa náhodou v niektorom vzťahu neotvorila Pandorina skrinka, ktorú už nepôjde zavrieť.

Súvisiace články

Najčítanejšie