Polojasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Je to vážne! Český sexidol Polívka je zamilovaný až po uši!
Zdielať na

Je to vážne! Český sexidol Polívka je zamilovaný až po uši!

Archívna reportáž

Medzi mladými českými hercami je veľmi výraznou postavou Vladimír Polívka (32). Syn slávneho herca Bolka Polívku (72) a šarmantnej Francúzky Chantal Poullain (65) zdedil krásu najmä po mame, a tak sa o jeho priazeň ženy priam pretekajú. Pred piatimi rokmi to s jednou vyzeralo veľmi vážne, keďže ju stihol požiadať aj o ruku. Karolína Krézlová (34) bola atraktívnou modelkou a tiež herečkou. Niečo sa však medzi nimi odrazu pokazilo a miesto svadby nasledoval rozchod.

​Nejakú dobu sa so žiadnou ženou po boku neukazoval, čo sa však zmenilo vlani v októbri. Peknú blondínku Magdu, ktorá pracuje ako prevádzkárka v jednej pražskej reštaurácii, priviedol na premiéru filmu Správa do pražského kina Lucerna. V januári na premiére romantickej komédie Srdce na dlani potvrdil pre Super.cz, že je do nej stále zamilovaný. Postava, ktorú si vo filme zahral, ho ale vraj čo sa týka správania voči ženám veľmi nevystihuje. "Nie je to rovnaké ako vo filme. Bol by som asi odvážnejší a prudší ako tento chlapík. Na môj vkus obdivuje to dievča príliš dlho. Šiel by som na to priamejšie. Som prudší a idem viac po svojom, a to sa mi vyplatilo," priznal sa vtedy, ako to asi bolo so zbalením jeho priateľky. Teraz s ňou prišiel aj na odovzdávanie Českých levov.  

Po svojich slávnych rodičoch Vladimír zdedil lásku k bohémskemu spôsobu života. V rozhovore pre iDnes.cz vlani priznal, čo ho v živote najviac drží nad vodou. "Láska, pes, pokoj, hudba, divadlo, cvičenie, víno, Morava, rodina, úsmevy, víno, rýchle autá, otvorené okná v rýchlych autách a váľanie sa v posteli. A víno. Myslím, že to som už povedal," odpovedal sympatický herec so smiechom. Narodil sa vo švajčiarskej Ženeve, má francúzske občianstvo po mame, ale doma sa cíti byť najmä v Česku. Na rozdiel od väčšiny mladých neholduje sociálnym sieťam, kde sa podľa neho ukazuje pravda aj lož zároveň. 

Pozrite si trailer k novej romantickej komédii s Vladimírom Polívkom, kde si zahral po boku svojho otca, herca Bolka Polívku a slovenskej herečky Kristíny Svarinskej s názvom Srdce na dlani:

"Rád si robím žarty zo svojej prítomnosti na Instagrame. Snažím sa robiť si zo sveta žarty, nebrať ho tak vážne. A pokiaľ ide o to, že ste influencer... mnohých z týchto ľudí mi je vlastne skôr ľúto. Existuje inteligentný spôsob, ako to urobiť, ale zatiaľ to nedokážem," zveril sa vysmiaty Vladimír. Má rád charizmantických ľudí aj veci. Tvrdí, že vo všeobecnosti mu veľa času na osobné záležitosti nezostáva, ale zrejme na svoju novú lásku si ho predsa len našiel. Zoznámil ju už aj so svojou mamou, ktorá prezradila, že s ňou a synom strávila aj Vianoce. Iste synovi, ktorého miluje nado všetko, lásku dopraje a zdá sa, že ten to myslí aj po polroku s priateľkou stále veľmi vážne.

Vladimír a jeho láska Magda: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vladimír Polívka (@polivkavladimir)

Súvisiace články

Najčítanejšie