Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šialený strach Terezy Maxovej! Jej syna (10) uhryzol jedovatý had, desivý priebeh!
Zdielať na

Šialený strach Terezy Maxovej! Jej syna (10) uhryzol jedovatý had, desivý priebeh!

Archívna reportáž

Život českej modelky Terezy Maxovej (50) sa odvíja ako v rozprávke. Ešte ako veľmi mladá sa presadila v zahraničí ako úspešná modelka. Vzťah s populárnym dánskym tenistom Frederikom Fetterleinom jej síce nevyšiel, ale má s ním fešného syna Tobiasa (21). Druhý vzťah s Burakom Oymenom (49), pochádzajúcim z bohatej diplomatickej tureckej rodiny, sa jej ale vydaril. Majú spolu dcéru Minu (12) a syna Aidena (10). A práve desivý zážitok s mladším synom boli podľa jej rozprávania tým najhorším v jej živote.

​K svoje minuloročnej päťdesiatke napísala Tereza knihu svojich spomienok a nezabudla do nej zaradiť hrôzostrašnú príhodu so synom. Malý Aiden sa narodil v Prahe, kde spolu s rodičmi aj zhruba polovicu roka žije. Tú druhú zas trávia zväčša neďaleko tureckého Bodrumu, kde vlastní rodina Oymena nádherný turistický rezort. Majú tam svoj dom, kde trávia horúce slnečné dni. Na nejaké nebezpečenstvo, ktoré by mohlo v luxusnom novom dome obklopenom upravenou záhradou iste nikto nepomyslel. A predsa tam číhalo. 

"Stáva sa to výnimočne, ale môjmu dieťaťu sa to stalo," začala s opisom azda najhorších chvíľ v živote Tereza Maxová vo svojej autobiografickej knihe. "Aiden sa vždy vonku hráva bosý. Večer stál u nás v Turecku pri dverách zadného vchodu, nesvietilo tam svetlo, na zemi bola pripravená miska s mliekom pre mačku, ktorá ho ale ešte nevypila. Aiden sa tam šiel pozrieť a nevšimol si, že tam bol had. Začul syčanie, nohou sa snažil zistiť, čo to je. Chudák had v rohu nemal kam utiecť, a tak ho uhryzol," priblížila hrozivé momenty, ktoré viedli k ohrozeniu života jej milovaného syna. Nasledoval krik a nekonečné minúty strachu matky o život dieťaťa.

Tereza s celou rodinou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Maxova (@terezamaxova)

Našťastie jej manžel Burak zachoval chladnú hlavu a rýchlo odviezol syna do najbližšej nemocnice. Lekári mu okamžite podali protilátky a uviedli ho do umelého spánku. Tereze museli dať lieky na upokojenie. Nekonečné tri dni bol Aiden v umelom spánku, ale nakoniec sa z otravy vystrábil. "Lenže mu stále černala noha, takže som sa zas bála. Človek si hovorí: Super, prežil, teraz hlavne nech mu neamputujú nohu. Keď povedali, že bude v poriadku, že o nohu nepríde, tak som si zas priala, nech nekríva. A keď už nekríval, tak som si priala, nech sa môže rýchlo hrať s deťmi," zverila sa Tereza v knihe, čo všetko ešte nejakú chvíľu prežívala aj potom, ako už vedela, že je syn z najhoršieho vonku. Presne tak, akoby to prežívala ktorákoľvek milujúca mama na svete. Našťastie, tento príbeh mal šťastný koniec a po následkoch uhryznutia jedovatého hada už nemá maly Aiden ani stopy. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie