Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tomu sa ťažko verí! Charlize Theron si vyžiadala ochranku v strachu z Toma Hardyho!
Zdielať na

Tomu sa ťažko verí! Charlize Theron si vyžiadala ochranku v strachu z Toma Hardyho!

Archívna reportáž

Po niekoľkých rokoch od úspešného uvedenia filmu Mad Max: Fury Road, v ktorom si hlavné postavy zahrali Charlize Theron (46) a Tom Hardy (44), vyšlo najavo, aké napätie medzi nimi vládlo počas nakrúcania. Theron, ako veľká profesionálka, bola vždy presná, čo sa týka príchodov na pľac, ale to sa o Hardym rozhodne povedať nedalo. Najmä, ak to malo byť ráno. V jeden moment herečka riadne vybuchla, keď musela v prestrojení s mejkapom na neho čakať tri hodiny.

​Túto scénku, ako aj iné opísal vo svojej knihe Blood, Sweat & Chrome: Divoký a pravdivý príbeh filmu Mad Max: Fury Road, publicista New York Times, Kyle Buchanan. Navzdory  úspechu filmu sa diváci pokračovania zatiaľ nedočkali a roky sa špekuluje o tom, že dôvodom je neskrývaná nevraživosť, ktorá panovala mezi hlavnou dvojicou. Autor v knihe slovami Theron situáciu objasnil. "Bolo to ako dvaja rodičia v prednej časti auta. Buď sme sa hádali, alebo sme ľadovo mlčali - neviem, čo z toho je horšie - a oni to museli riešiť vzadu. Bolo to strašné! Nemali sme to robiť, mali sme byť lepší. Môžem to priznať," citovali herečku vo Vanity Fair.

K najzávažnejšiemu konfliktu medzi hlavnými hviezdami prišlo, keď na Toma Hardyho musela Theron čakať niekoľko hodín. Ona prišla na pľac presne o ôsmej a prezliekla sa do kostýmu. Takto vystrojená aj s mejkapom čakala do jedenástej, kým sa herec uráčil prísť. "Vyskočila z auta a začala naňho chŕliť sprosté nadávky s tým, že by mal zaplatiť sto dolárov za každú minútu, ktorú nechal tím čakať, a že nemá úctu k práci ostatných. Mala pravdu. Kričala naňho a všetci sme to počuli. Hardy reagoval dosť agresívne, takže si Charlize vyžiadala stálu ochranu," citujú z knihy vo Vanity Fair.

Pozrite si trailer k filmu Mad Max: Fury Road: 

"Keď sa na to pozriem spätne, v mnohých ohľadoch mi to prerástlo cez hlavu," priznal Hardy svoje chyby. "Tlak na nás oboch bol niekedy ohromujúci. Potrebovala vo mne lepšieho, možno skúsenejšieho partnera... Rád by som si myslel, že teraz, keď som starší, dokázal by som sa postaviť na túto úroveň," Napriek napätiu na pľaci Theron aj Hardy vo filme Mad Max: Fury Road vydržali až do konca nakrúcania. Film zarobil celosveto 374 miliónov dolárov a získal šesť Oscarov z celkových 10 nominácií. Namiesto pokračovania sa filmový tím rozhodol pre prequel s názvom Furiosa, ktorého dej sa zameria na mladosť postavy Theron. Vo filme sa ale zrejme neobjaví. Jej mladšiu verziu si zahrá talentovaná Anya Taylor-Joy a premiéra je predbežne naplánovaná na rok 2024.

​Brit Tom Hardy nie je žiadna nežná hollywoodska kvetinka, avšak dokáže si priznať vinu a dnes by sa podľa vlastných slov podobne nezachoval:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Hardy (@tomhardy)

Súvisiace články

Najčítanejšie