Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Plány Gottovej sa rozplynuli! Nezachránilo ju ani otcovo meno!
Zdielať na

Plány Gottovej sa rozplynuli! Nezachránilo ju ani otcovo meno!

Archívna reportáž

Pre Dominiku Gottovú (48) by malo byť na základe doterajších výsledkov poučením, že menej je niekedy viac. V jej prípade by mala mať rozhodne menej rečí o svojich plánoch a predstavách. Mala by prijať fakt, že v Česku jej ľudia veľmi nefandia a z tejto strany nech zázraky nikdy nečaká, napokon, do značnej miery si za to môže sama. Keď nedávno avizovala, že svojho času poslala bývalému ministrovi Vojtěchovi SMS so žiadosťou o prácu na ambasáde v Helsinkách, kde získal post veľvyslanca, vyvolalo to len úškrny. Už je jasné, že mala radšej mlčať.

Mala už aj konkrétnu predstavu, v akej oblasti by mohla pôsobiť. "Chcela by som sa venovať produkcii kultúrnych akcií. Veľmi by ma to bavilo. Myslím, že za tie roky, čo žijem vo Fínsku, by som mohla byť užitočná," domnievala sa Dominika.

​Samozrejme, médiá hneď chceli vedieť odpoveď Vojtěcha. "Nechcem to riešiť verejne. Až keď by sme sa stretli a prípadne sa na niečom dohovorili..," odpovedala Blesku bez upresnenia. Niekomu to ale nedalo a rovno sa s otázkou o šanci Dominiky na prácu obrátil na Ministerstvo zahraničných vecí. Prišla odtiaľ ľadová sprcha. "S pani Gottovou žiadna komunikácia ohľadom jej pracovného uplatnenia na veľvyslanectve ČR v Helsinkách neprebieha. Žiadna pracovná pozícia na tomto zastupiteľskom úrade nie je ani k dispozícii,“ bez okolkov oznámila natvrdo verdikt hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí Lenka Do, ako uviedol portál Cnn.iprima.cz.  

Na jednej strane je pochopiteľné, že povesť Dominiky Gottovej je nevalná, ale tiež možno mohlio dať šancu Češke, ktorá dlhé roky žije v Helsinkách, pozná dobre reč aj tamojšie hudobné kruhy vďaka manželovi. Sama časom zistila, že sa lepšie cíti v Helsinkách, kde jej podali pomocnú ruku ako v liečbe jej závislostí, tak aj pridelením sociálneho bytu a tiež umožnením absolvovať kurz bezpečnostných služieb koncom vlaňajšieho decembra. Teraz čaká na pridelenie pracovného miesta. "Keď som sa vrátila z Prahy, požiadala som špecializovanou spoločnosť o pridelenie voľného miesta. Pred koncom roku sa mi totiž podarilo urobiť skúšky na tú security, ale o miesto som vtedy hneď nežiadala, pretože by to pôsobilo blbo, keby som hneď zmizla na dovolenku,“ vysvetľovala dôvod zdržania. 

Dominike pomáha aj taliansky spevák Gabriel Grillottti, s ktorým nahrala duet s názvom Pro Tebe:

Dominika má Prahe už len hŕstku priateľov, ale veľkú pomoc od nich nemá. Ten, kto jej aktuálne pomáha, je Talian Gabriel Grillotti dlhodobo tam žijúci. Pripravil s ňou aj novú pieseň, za ktorú jej celkom kráľovsky zaplatil. Dokonca platí aj mesačné poplatky za jej mamu v domove pre seniorov, ktoré vdova Ivana Gottová platiť prestala, hoci vraj Gott sľúbil, že sa budú platiť z jeho konta až do jej skonu. Teraz Dominike možno cinknú nejaké peniaze z knihy spomienok na otca, ktorá sa pripravuje na vydanie. Niečo získať zo slávy jeho svokra chce aj Timo Tolkki, ten sa zastrája, že píše o ňom a Ivane veľmi pikantnú knihu. No práve to sú kroky, pre ktoré obľúbenosť Dominiky padla na úplné dno. 

Timo Tolkki si užíva priazeň mexických fanúšikov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Timo Tolkki Official (@t.tolkki)

Súvisiace články

Najčítanejšie