Oblačno
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Skúsenosť s masturbujúcim zvrhlíkom už má aj krásna miss! Vo vagóne s ním bola sama!
Zdielať na

Skúsenosť s masturbujúcim zvrhlíkom už má aj krásna miss! Vo vagóne s ním bola sama!

Archívna reportáž

Vlaky patria k veľmi rozšírenému a pomerne obľúbenému spôsobu prepravy a často bývajú plné, či lepšie povedané bývali - pred pandémiou. Postupne si ľudia zvykli presúvať sa radšej osobnými autami a vlaky jazdia aktuálne aj poloprázdne, najmä mimo víkendov. Špeciálne to platí pre prvú triedu. Ak si chce ale človek užiť pohodu v kupé, je to ideálna možnosť, aj keď si priplatí. Takto rozmýšľala zrejme aj krásna Miss International Českej republiky, Natálie Kočendová.

​Keby ale vopred čo i len tušila, čo sa jej prihodí, iste by si to radšej rozmyslela. O svoj príbeh, aby varovala ostatné ženy, sa podelila aj so Super.cz. Z rodnej Karvinej sa vybrala večerným vlakom do Prahy. "Sedela som v prvej triede, išla som večer, chcela som sa cítiť bezpečne. Ako veľmi som sa splietla," začala rozprávať Natálie. Všetko prebiehalo spočiatku úplne v pohode a krásna misska si krátila chvíľu sledovaním mobilu. Situácia sa zmenila iba pár kilometrov pred cieľom jej cesty, Prahou.

"Vagón bol prázdny. Prisadol si len pár kilometrov pred Prahou chlap okolo tridsiatky. Bola už tma. Pozerala som do mobilu, robila som si svoje veci. Naraz sa mi oči zdvihli od mobilu k zvukom, ktoré som počula, keď nahlas dýchal. Pozeral sa na mňa a masturboval," zverila sa so šokujúcim momentom Natália. Ani krvi by sa jej vtedy nedorezali, tak stuhla od strachu. Vo vagóne však nikto nebol, kto by jej mohol pomôcť, čo tento zvrhlík využil.

Natáliin priateľ je známy barber celebrít Laky Royal, na obrazovkách TV JOJ ho mohli divácii vidieť v rovnomennej šou: 

​Kráska túto hrôzu opísala svojimi slovami. "Triasla som sa, vo vagóne nikto nebol. Bola som drevená, potom som len začala na neho kričať, že zavolám políciu a potom utiekol," vysvetľovala emotívne finalistka českej Miss. Našťastie to devianta primälo k úteku, ale iste tu bolo aj také riziko, že sa v strese dopustí násilia. Ktovie, či by včas pribehol na pomoc niekto, kto by možno jej krik započul. Ale v hluku idúceho vlaku, keď najbližší ľudia sú až v druhom vagóne, žiadna záruka nebola. Aj na takéto niečo by azda mali železniční prepravcovia myslieť, najmä, keď podobných prípadov pribúda, či skôr - ženy sa už, našťastie, neboja ozvať.     

Krásna Natália zažila otrasné chvíle vo vlaku s perverzákom v kupé: 

Súvisiace články

Najčítanejšie