Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Elon Musk má novú frajerku! Je to sexi Britney Spears!
Zdielať na

Elon Musk má novú frajerku! Je to sexi Britney Spears!

Archívna reportáž

Vizionár s mnohomiliardovým majetkom Elon Musk (50) je momentálne najbohatším mužom planéty. Má síce plnú hlavu svojich nezvyklých plánov, ale zjavne mu zostáva čas aj na ženy. Bol už trikrát ženatý s dvomi ženami, s prvou má dokonca 5 synov, šiesteho s nevšedným menom X AE A XII (2) má s výstrednou herečkou Grimes (33). Ich vzťah je už ale minulosťou. Teraz vyšlo najavo, že si Musk našiel za ňu rýchlo náhradu v podobe mladej austrálskej herečky. Volá sa Natasha Basset (24) a známou sa stala ako Britney Spears v životopisnej dráme o tejto slávnej speváčke.

​Svoj vzťah dokázali utajovať niekoľko mesiacov, aj keď isté reči sa už o tom v zákulisí viedli. Konečne je na to ale aj dôkaz vďaka fotke paparazza. Natasha práve vystupovala z Muskovho lietadla na losangelskom letisku, keď ju pritom odfotili. Veľakrát sa ukázalo, že priveľká publicita vzťahom neprospieva, ale v prípade naozaj slávnych celebrít sa tomu dá iba ťažko zabrániť. "Chodia spolu už niekoľko mesiacov," prezradil ich spoločný známy pre Daily Mail. Podobne ako jeho doterajšie partnerky, aj Natasha je jemná svetlovláska.

Natasha Bassett sa narodila v austrálskom Sydney a na svojom prvom konkurze sa zúčastnila vo veku 14 rokov. Hneď získala hlavnú úlohu v inscenácii austrálskeho divadla pre mladých "Romeo a Júlia". V neautorizovanom životopisnom filme o Britney Spears "Britney Ever After" si zahrala v roku 2017. Mnohí fanúšikovia Britney vtedy film zatracovali. Bassett brala tento film ako v jadre feministický príbeh o silnej žene. Keď sa Spears v roku 2021 otvorene vyjadrila proti opatrovníctvu otca, Bassett jej na sociálnej sieti vyjadrila plnú podporu. "Nikto by nemal mať právo rozhodovať o tele inej ženy. Posielam svoju lásku Britney a podporujem #freebritney," poslala jasnú správu speváčke.

Natasha si zahrala speváčku Britney Speras vo filme v roku 2017: 

Austrálska herečka sa už dávnejšie presťahovala do USA. Najskôr študovala v New Yorku a potom sa presunula do Los Angeles. V roku 2016 si zahrala aj po boku Georgea Clooneyho, Scarlett Johansson a Channinga Tatuma vo filme "Hail, Caesar!" Najnovšie sa má Bassett v júni objaviť v životopisnom filme o Elvisovi Presleym (†42), kde stvárnila prvú lásku tohto kráľa rocku. Napriek svojej zaneprázdnenosti si čas na randenie s Muskom našla a vraj ich vzťah prebieha veľmi intenzívne. "Ak nie som zamilovaný, nie som v dlhodobom vzťahu, neviem byť šťastný... zaspávať sám ma zabíja," zveril sa svojho času najbohatší muž sveta pre Rolling Stone. Už si len počkať, či tento vzťah vydrží dlhšie, ako posledné lásky najbohatšieho muža sveta.

MIliardár Elon Musk sa zahľadel do jemnej plavovlasej krásky Natashy: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natasha Bassett (@natashabassett)

Súvisiace články

Najčítanejšie