Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hanychová vytočená do biela! Prachař jej dom NEPRENECHAL!
Zdielať na

Hanychová vytočená do biela! Prachař jej dom NEPRENECHAL!

Archívna reportáž

Na svoju nezávislosť vo finančnej oblasti je Agáta veľmi hrdá, a preto ju riadne nadvihlo, keď sa dočítala, že exmanžel Jakub Prachař jej po rozchode zanechal ich spoločný dom. Hneď to na sociálnej sieti okomentovala. "Keď makáš od rána do noci, šetríš všetko, čo môžeš, aby ti exmanžel 'prenechal' dom. Btw: len za všetko, čo máš na účte," odkázala s iróniou na svojom instagramovom profile pod snímkou, kde červenou farbou podčiarkla slovo "prenechal" v článku istého českého portálu. Jakub v tomto prípade rozhodne štedrý nebol, ani s ohľadom na to, že v dome zostala žiť spolu s Agátou aj ich spoločná dcéra Mia.

​Tú majú v striedavej opatere. "Ak si niekto myslí, že dostávam alimenty na Miu, tak sa mýli. Máme ju v striedavej starostlivosti, takže nič. Som pracovitá, takže hladom neumrieme," vysvetlila  Agáta na margo financií pre dcéru od Jakuba. Jasne naznačila, že peniaze má len tie, ktoré si sama zarobí. Ale pravdou je, že na vyplatenie Prachařa z domu jej pomohla z veľkej časti jej mama, herečka Veronika Žilková (60). Urobila tak ešte v máji 2020, keď kvôli tomu predala rodinnú chalupu."Som trochu namäkko, práve dnes som predala chalupu, ktorú naša rodina vlastnila 60 rokov. Musela som ju predať z finančných dôvodov, pretože sa moja dcéra  rozvádza a potrebuje peniaze," zverila sa na sociálnej sieti dojatá Veronika. Rodina vlastnila chalupu v Říčkach v Orlických horách. Postavil ju jej otec a v posledných rokoch prešla nákladnou rekonštrukciou. 

"Bolo to ťažké rozhodnutie sa jej vzdať, ale nedalo sa to urobiť inak. Peniaze z jej predaja padli na vyplatenie Prachařa, ale nestačilo to, takže som vybielila svoj účet a zaplatila aj to, čo pred manželstvom bolo moje. Tak to jednoducho je, ale konečne mám pokoj. Keby som nemala deti, tak ten dom predám, ale teraz ho aspoň môžem vymaľovať, zútulniť a navyše záhrada s bazénom je v lete pre všetkých najviac," dodala Agáta k trpkému vyplateniu exmanžela. Aj pre ňu to bol predaj chalupy citlivá záležitosť. V detstve tam strávila veľa voľných chvíľ a naučila sa tam aj lyžovat. Chalupa sa predala za zhruba 6 miliónov korún. 

Kým sa Agáta sťažuje na prázdny účet, jej exmanžel Jakub Prachař je pracovne na roztrhanie a zarába slušné peniaze aj moderovaním veľkých projektov:

​Konečne ale mohla Hanychová konštatovať, že má s vyplatením Prachařa definitívne pokoj. "Majetkové vyrovnanie je na konci. Pred 14 dňami som mu poslala peniaze. Mám prázdný účet, nemáme rodinnú chalupu v Orlických horách, ale mám barák a dve deti,“ zverila sa Blesku známa influencerka. Jakub Prachař zrejme peniaze z vyplatenia od Agáty sčasti investoval do pozemkov v malebnej rekreačnej oblasti v Doubici na Děčínsku, kde si dal pomerne krátko pred skonom postaviť chalupu aj Karel Gott a vlastní ju Ivana Gottová, vdova po ňom. Aktuálne investoval do dovolenky v Mexiku, kde si užíva s novou láskou, herečkou Sárou Sandevou.

Agáta má podľa vlastných slov síce prázdny účet, ale vlastní dom a má pri sebe svoje dve milované deti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie