Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
KOĽKO?! Jasmina zverejnila šialenú cenu ich nového bytu a chce ĎALŠIE nehnuteľnosti!
Zdielať na

KOĽKO?! Jasmina zverejnila šialenú cenu ich nového bytu a chce ĎALŠIE nehnuteľnosti!

Archívna reportáž

To, že trh s realitami sa za ostatné dva roky na Slovensku, ale najmä v Bratislave dočista utrhol z reťaze, je už známa vec. Čo stáli pred 2 rokmi 3-izbové byty, dnes stojí jednoizbák a na bývanie v novostavbe by v niektorých prípadoch nestačili ani peniaze za "obličku". Presne taký byt si kúpili aj Vrbovskí.

​Už je to pár dní, čo sa dostala von mylnán informácia, že Jasmina a Patrik predávajú svoj dom v Malinove. Obaja svorne tvrdia, že tam našli svoj raj a ani náhodou sa ho predávať nechystajú. No škoda už bola napáchaná a tak sa deje to, že Jasmine praská inbox so správami od záujemcov o domček Vrbovských.

Moderátorka sa už rozhodla zareagovať, nakoľko situácia bola neúnosná a raz a navždy chce všetkým vysvetliť, že na kúpu ich domu môžu zabudnúť. Na druhej strane sa nedá veľmi čudovať domnienke, že sa budú sťahovať. Už pár týždňov totiž Rytmus z času na čas zverejní fotky, či dokonca aj video, z výstavby ich bytu na petržalskom brehu Dunaja.

Vrbovskí žijú sen, hoci občas lietajú aj facky:

​Pôjde evidentne o strešný penthouse s veľkou terasou a Jasmina práve priznala, že ich stál šialených 700 tisíc. No pritom sa tvári mimoriadne spokojne, lebo ceny v danom projekte už vraj stúpli o 20 percent. Akoby nestačilo, že majú polmiliónový dom v Malinove, rozostavaný mega byt, ďalší menší byt v centre Bratislavy, pozemok na Myjave, kde bude stáť chata, a azda aj byt vo Viedni, ktorý pred časom zháňali, Vrbovskí chcú ďalšiu nehnuteľnosť.

Jasminin príspevok o nehnuteľnostiach z instagramu zmizol, ostal tam ale Sanel s jej novým autom:

Jasmina dokonca vyzvala svojich priaznivcov, aby jej na mail posielali tipy na investičné nehnuteľnosti. Je teda úplne jasné, kam chcú Vrbovskí dať svoje peniaze. Otázne je len to, či je to skutočne najlepšia voľba v čase, keď sú ceny na vrchole a ako hlási Európska centrálna banka, úroky pôjdu hore. Ktovie, či si budú môcť ľudia dovoliť nehnuteľnosti za také šialené sumy, aké sú dnes, aj pri vyšších úrokoch, a nestane sa to, že realitná bublina spľasne, ako sa udialo už viackrát. Ktovie, či si to Jasmina náhle nerozmyslela, lebo jej príspevok po krátkej chvíli z Instagramu zmizol, dokonca aj z instastories. 

Súvisiace články

Najčítanejšie