Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Barbie Jessica má zlomené srdce! Amant od nej ušiel po zistení, že kedysi bola Rodrigo!
Zdielať na

Barbie Jessica má zlomené srdce! Amant od nej ušiel po zistení, že kedysi bola Rodrigo!

Zdroj: Instagram/JA

Mladému Brazílčanovi Rodrigovi Alvesovi (38) sa po jeho verejnom priznaní, že sa cíti byť ženou, začal meniť svet. Otvorili sa mu nové možnosti aj na zárobky. Pred necelými dvomi rokmi sa z neho stala Jessica Alves. Ako živá Barbie je atrakciou na sociálnych sieťach a plynú jej z toho nemalé finančné benefity, ktoré zjavne investuje najmä do plastík. Všetko dobre zúročila, ale jedno predsa len nedokázala a azda práve to najdôležitejšie. Jej snáď už komplet prerobené telo a tvár sú síce atrakciou, ale lásku jej to nezabezpečilo.

​Jessica donedávna žila aj s rodinou v Londýne, ale vlani sa presťahovala späť do rodnej Brazílie. Tam sa cíti šťastnejšie, lebo sa sa k nej podľa jej slov nikto nespráva zvláštne. "Byť transgender ženou v Brazílii je úplne v pohode, ľudia sú otvorení a rešpektujú ťa. Všade vidíme transgender ľudí," vysvetľovala. V budúcnosti plánuje ďalšie operácie, podstúpi už niekoľkú úpravu nosa, ale aj zákrok na zmenu hlasu, aby znel viac žensky. Ale ani v rodnej krajine nenašla pre seba partnera. Pred časom sa však jeden ozval cez sociálnu sieť.  Vyzeralo to veľmi nádejne a Jessica kvôli tomu priletela do Londýna. "Veľmi sa na stretnutie so mnou tešil, posielal mi správy a hovoril mi, že som krásna a oslnivá. Mali sme aj videohovor," prezradila Jessica pre Daily Mail.

Až sa veriť nechce, že tento nápadník nič nevedel o jej story. Prekvapená bola aj Alves. "Povedala som mu: 'Ale ty vieš, že som transsexuál, však? A on sa spýtal, čo to znamená a čo tým myslím," zverila sa plastiková kráska, ktorá sa vzdala penisu a nechala si vytvoriť funkčnú vagínu. Veľmi túži aj po maternici, aby sa mohla stať aj matkou. Od britského nápadníka po pochopení prišla reakcia, ktorú Jessica pravdepodobne nečakala. Celkom sa stiahol a prestal komunikovať aj akokoľvek reagovať. Pokúšala sa o kontakt s ním prostredníctvom sociálnej siete, ale zistila, že jej zablokoval prístup. "Nemôžem uveriť, že na svete stále existujú ľudia, ktorí sú transfóbni," posťažovala sa.

Jessica sa stále stretáva s odsúdením za svoj vzhľad, avšak tvrdí, že v rodnej Brazílii je atmosféra oveľa tolerantnejšia: 

No dlho azda nesmútila, má aj príjemnejšie veci na právi. V Brazílii si Alves kúpila dom a teší sa z jeho zariaďovania."Nie je ľahké zvládnuť to sama, vzhľadom na to, že dom má päť izieb a asi osem kúpeľní, ale je to tu krásne," pochválila sa na sociálnej sieti. Radosť jej robí aj kupovanie rôznych luxusných kúskov oblečenia aj kabeliek a topánok. So všetkým sa nezabudne pochváliť na sociálnych sieťach. Možno tým zaháňa aj svoje pochmúrne myšlienky, keďže je stále sama. Pokiaľ je Brazília k transgender tak otvorená, ako tvrdí, snáď sa jej tam nakoniec podarí nájsť aj vytúženého partnera. 

Aj tohtoročného Valentína strávila Jessica bez partnera, na svoju lásku, s ktorou si založí rodinu stále čaká: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Najčítanejšie