Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zasnúbení?! Prachař so Sandevou dovolenkujú v Mexiku, TENTO detail ale ľuďom neušiel!
Zdielať na

Zasnúbení?! Prachař so Sandevou dovolenkujú v Mexiku, TENTO detail ale ľuďom neušiel!

Archívna reportáž

Kým v Prahe ešte stále pretrváva premenlivé zimné počasie, krásna mladá herečka Sara Sandeva (24) si užíva slnko na nádhernej pláži v mexickom turistickom raji Tulum. Doteraz odtiaľ pridávala na sociálnu sieť fotky, kde je sama, alebo s členmi rodiny, odrazu sa ale objavil na Prachařovom profile záber, kde sú na pláži spolu. Nie je celkom jasné, či sa k nej pripojil neskôr, alebo sa mu jednoducho doteraz fotiť nechcelo. Tak či onak, dve zamilované hrdličky sú spolu a tešia sa z dovolenkovej pohody. Zdá sa, že Jakub do rodiny Sandevovcov celkom zapadol.

​​Na fotografii z tulumskej pláže ale všímavých priaznivcov tohto sympatického hereckého páru ešte viac, ako Jakubove tetovanie, zaujal jeden malý detail. Na prstenníku Sáry sa leskne prstienok s kamienkom a okamžite sa rozbehli špekulácie, či nie je zásnubný. Ten sa však dáva zvyčajne na ľavý prstenník, ale ktovie, ako to má Sara. Faktom ale ostáva, že na zásnuby by naozaj bolo trochu priskoro.

Pár sa dal dokopy iba minulé leto pri nakrúcaní detektívneho seriálu Dvojka na zabití, keď medzi nimi preskočila iskra. Sandeva sa práve rozišla so známym futbalistom a Jakub nemal už dlhšiu dobu žiadnu vážnejšiu známosť. Akoby išli láske v ústrety a tá sa odrazu objavila. Tak zamilovaného Prachařa doteraz snáď vidieť ani nebolo. Ale nečudo, keď získal srdce krásnej Sáry, úspešnej herečky. Nedávno sa síce objavila správa o hádke priamo na ulici, pred zrakom verejnosti, keď Kubo pritom údajne použil aj vulgárnejšie slovo. To ale Sara poprela a tvrdí, že všetko je úplne v poriadku.

Pozrite si klip k známej pieseni Tepláky od českej kapely Nightwork, kde pôsobil aj Jakub Prachař:

​Ako vidieť, sú stále spolu a ak sa aj nezasnúbili, možno gratulácie k tomu od podaktorých ich priaznivcov oboch vyprovokujú k činu. "Už máš prsteň? Ak áno, gratulujeme. Ak to nie je zásnubný prsteň, blahoželám k veľkej láske," poponáhľal sa pogratulovať jeden fanúšik. "Takže ju dokonca stihol požiadať o ruku," stálo v inom komentári. Je vidieť, že sympatickým zaľúbencom ich lásku snáď všetci prajú. Tak to celkom nemá Prachařova ex Agáta Hanychová, ktorá je taktiež veľmi zamilovaná do úspešného chirurga, ale za nepriazeň verejnsoti si môže hlavne sama. To, čo predvádzala donedávna vo svojich početných krátkodobých vzťahoch, jej na dobrej povesti veru nepridalo.

Podľa prsteňa na Sárinej pravej ruke si niektorí fanúšikovia vydedukovali, že pár sa stihol na dovolenke v Mexiku aj zasnúbiť: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Súvisiace články

Najčítanejšie