Zatiahnuté
14°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Patrasová šokuje slovami o vzťahu so Slováčkom! Valentína oslávila s INÝM mužom!
Zdielať na

Patrasová šokuje slovami o vzťahu so Slováčkom! Valentína oslávila s INÝM mužom!

Archívna reportáž

Za kauzou okolo manželstva herečky Dagmar Patrasovej (65) a hudobníka Felixa Slováčka (78) sa po návrate tohto neverníka do náručia manželky bodka ešte stále neurobila. Aj keď sa Felix snaží Dáde nadbiehať, berie ju aj často do spoločnosti, nie je vraj zďaleka všetko ideálne. Za sedem rokov naplnených škandálmi kvôli jeho milenke Lucii Gelemovej (39) sa v herečke nakopilo toľko horkosti, že to doteraz nedokáže stráviť. Naštrbila si tým nielen zdravie, ale aj povesť. Ale zatiaľ neprestáva na vzťahu s manželom pracovať. Nasťahoval sa vlani pred Vianocami do ich domu a je žiadúce, aby vedľa seba spolu nejako fungovali bez zbytočného napätia. Nie je to ale jednoduché.

​Na uzmierenie sa manželia chystajú spolu do teplých krajín. Po zvažovanípadol výber  na Kanárske ostrovy, aj keď najskôr pokukovali po Kube. Predsa je to len však pre Felixa, ktorý mal nedávno mozgovú príhodu, dlhá cesta a zrejme nechce riskovať. Na ich vzťahu bude ale treba ešte veľa pracovať, ako sa dá chápať podľa slov Patrasovej, ako prezradila pre Blesk"Stále som na vážkach. Na tých sedem rokov, čo sa ťahal s tou pani, sa nedá len tak zabudnúť. Stále sa to vo mne bije. Viete, on je Felix obojživelník, ktorý sa prispôsobí všetkým situáciám, ale ja nie," tvrdí Dagmar.

Po mesiaci strávenom s Felixom nie je až taká nadšená, akoby sa mohlo zdať. "Je medzi nami štyridsaťročné puto, máme spolu deti, ale nie je to také ideálne, ako to vyzerá," zverila sa aktuálne. "Nikdy sme sa nerozišli, stále sme manželia a Felix sa nikdy neodsťahoval z nášho domu. Ale trvalo niekoľko týždňov, kedy ma Felix obchádzal a ubezpečil ma, že už je z toho poblúznenia vonku. Bola v tom sekta a podivná mágia, nebolo to tak, že by sa zamiloval do svojej údajnej milenky. Beriem to tak, že bol poblúznený a nemohol sa z toho dostať," vysvetľovala herečka Blesku pred mesiacom.

Pozrite si ešte celkom mladých manželov Felixa a Dádu v spoločnom duete: 

Na jednej fotke, ktorá sa na Valentína objavila v médiách, Dáda navliekla Felixovi na krk nafúknuté srdce. "S manželom tento sviatok neslávime, počkáme až do prvého mája. Ale Vito nezabudol a poslal mi krásne prianie, je to od neho naozaj pekné," prezradila Patrasová a poriadne tým prekvapila. Je vidieť, že jej exmilenec Vito pre ňu znamená veľa. "Nezrieknem sa muža, ktorý ma podržal v najhorších časoch, ktorý mi pomohol a psychicky ma podporil, ktorý mi pomáha dodnes," povedala nedávno na zlosť svojmu manželovi. Dávno ale spolu neboli v osobnom kontakte kvôli pandémii. "To cestovanie je stále zložité, ale verím, že sa už čoskoro uvidíme," s optimizmom dodala Patrasová a Felix z toho iste nadšený nie je.  Len prednedávnom sa veľmi direktívne vyjadroval, že to je minulosť, no jeho manželka to tak nevidí. Napokon, môže si za to sám.

Felix a Dáda sa už spoločne objavujú na rôznych verených podujatiach aj aj na výletoch v súkromí: 

Súvisiace články

Najčítanejšie