Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ďurovčík to aj s deťmi opäť odpálil! TOMUTO sa povie škola snov!
Zdielať na

Ďurovčík to aj s deťmi opäť odpálil! TOMUTO sa povie škola snov!

Školáci v dočista netradičnej škole Rocku to na divadelných doskách odpálili ešte v septembri. Muzikál v réžii Jána Ďurovčíka si už pozreli stovky nadšených divákov a po "zimných prádzninách" majú šancu aj ďalší. Fantastické výkony šikovných detských hviezd si netreba nechať ujsť, zažiarila aj dcéra známeho finančníka Patrika Tkáča.

​Už 22. februára sa v Bratislave opäť otvoria brány nezvyčajnej školy ro(c)ku. School of Rock patrí medzi najúspešnejšie svetové muzikály a to, že sa ho podarilo Jánovi Ďurovčíkovi dostať na Slovensko rovno z Broadwaya je skutočne poriadny výkon. Je za tým aj veľká podpora pre muzikály nadšených manželov Tkáčovcov.

"My muzikálom fandíme už roky rokúce, ešte keď bolo dieťa v plienkach, tak ja som mala muzikály vždy veľmi rada a teraz nastalo obdobie, že sme mali možnosť spojiť sa s Jánom Ďurovčíkom, so Slovenským divadlom tanca a s muzikálovou akadémiou, a vďaka môjmu mužovi sa môžeme presťahovať do väčších priestorov a tam spojíme všetko dokopy. Prepojíme tanec, spev, herectvo aj hudobné nástroje," prezradila nadšená Iveta Tkáčová, majiteľka tanečnej školy, aj mama jednej z hlavných hviezd Školy ro(c)ku.

Muzikál má veľký úspech už od septembrového uvedenia:

​Patrik Tkáč verí, že príde možnosť ukázať tento muzikál celému Slovensku. "Tie krásne rekvizity a všetko, že sa to bude dať zbaliť, naložiť na autá a ukázať trochu aj po Slovensku, aby sme to nemali len v Bratislave, lebo takéto svetové dielo v podaní takého svetového režiséra je nevyhnutné ukázať celému Slovensku," netají nadšenie finančník s dušou rockera.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iveta Tkacova (@ivetatkacova)

Predstavenie je plné skvelých výkonov detských hviezd a Ďurovčíkovi dalo poriadne zabrať. Talentované deti, ktoré sa mu presne hodili do konceptu, hľadal dlho. "Z našej tanečnej školy tu boli štyria tanečníci, ale tých už Janko poznal zo spolupráce, keď robil Bambuľku, a ostatných si vychytal on. Jano je v tomto neuveriteľný, má čuch, ale trvalo mu to rok, kým po celom Slovensku zozbieral tie talentované deti, lebo nie je ich veľa. Ale my dúfame s Janom, aj s muzikálovou akadémiou, že vďaka škole ich bude viac a viac, a že vychováme novú generáciu muzikálových hercov," hovorí s nadšením Iveta Tkáčová. "Zmyslom toho muzikálu je ukázať deckám, čo sa dá spraviť, lebo nie je ich dosť, aj ten výber to ukázal. By som povedal, že tento muzikál by mohol nakpnúť aj ďalšie decká, aby sa tej muzike venovali, tá príležitosť tu pre nie určite bude," povzbudil neobjavené hviezdy Patrik Tkáč.

Súvisiace články

Najčítanejšie