Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
U Beckhamovcov zavládlo veľké nadšenie! David sa roztápa z nového prírastku!
Zdielať na

U Beckhamovcov zavládlo veľké nadšenie! David sa roztápa z nového prírastku!

Archívna reportáž

Beckhamovci tento víkend pobláznili fanúšikov, keď oznámili, že rodina má doma rozkošný prírastok. Ako vzápätí hviezdny futbalista David ozrejmil, nejde o žiadne bábätko, ale o rozkošnú chlpatú guľku.

​David Beckham sa na sociálnych sieťach podelil o zábery rozkošného zakrslého králika, ku ktorému sa striedavo túlil spolu s deväťročnou dcérou Harper. Zdá sa, že potetovaný futbalista ukrýva citlivú dušu, milujúc nielen svoju rodinu, ale aj zvieratá. 

Beckham nikdy neskrýval emócie, na rozdiel od jeho manželky, ktorá je povestná aj tým, že sa na fotkách nikdy neusmieva. Ktovie, aký vzťah k zvieratám má Victoria, no čokoľvek si o novom prírastku myslí, musí jeho prítomnosť doma zjavne tolerovať.

Z celej rodiny robí aktuálne asi najúspešnejší biznis Victoria, Davidovi tak ostáva čas aj na zajačikov:

​Aj Harper, aj jej slávny otec, sú totiž z bielo-béžového králička nadšení. "Niekomu sa tu dostáva kopa pozornosti. Harper Seven má nového zajačika Coco," napísal David k videjku, kde sa mazná s rozkošným zvieratkom s hodvábnou srsťou. A to sa len pred pár dňami odfotil s jeho tromi psíkmi, čím tiež mnohých chytil za srdce.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Evidentne s malou Coco nemá zásadný problém ani Victoria, ktorá tiež zdieľala fotky svojej dcérky s jej novým miláčikom. "Harper Seven dnes dostala svojho zajačika," prezradila Victoria, no neupresnila už, pri akej príležitosti ich najmladšej a jedinej dcérke spravili také obrovské prekvapenie. Už len dúfať, že sa dievčatko, azda aj s pomocou otca, bude o králička patrične starať. Victoriu čistiacu piliny v klietke si človek predstaví naozaj len ťažko.

David si získal srdcia mnohých aj týmto rozkošným videjkom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Súvisiace články

Najčítanejšie