Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Plačková býva v novom dome len pár mesiacov, už aj má plány ho predať! TOTO má byť dôvod!
Zdielať na

Plačková býva v novom dome len pár mesiacov, už aj má plány ho predať! TOTO má byť dôvod!

Archívna reportáž

Iba prednedávnom sa populárna influencerka Zuzana Plačková (30) chválila novým domom v Miloslavove neďaleko Bratislavy, kam sa presťahovala definitívne po mnohých úpravách a zariaďovaní až po prepustení Strauszovcov z policajného zadržania. S manželom René Strauszom (32) sú však ešte stále v prípade spojenom s drogami obvinení. Teraz riešia oveľa príjemnejšie veci - len pred pár dňami potvrdili, že čakajú vytúženého spoločného potomka. Možno aj kvôli nemu zvažuje budúca mamička isté zmeny vo svojom živote, prekvapivo sa týkajú bývania. Spomienky na to, ako k nim do tohto nového domu vtrhla vlani v septembri policajná zásahová jednotka, iste nie sú príjemné.

​Luxusné zariadenie nového domu s bazénom z čierneho mramoru a domom pre hostí Plačková rada ukazuje na Instagrame svojim sledovateľom. Chváli sa aj s rôznymi detailami vnútorného zariadenia domu ako sú dizajnové tapety, nábytok a iné doplnky interiéru. K imidžu manželov patrí ale aj malé prasiatko Tinky a nedávno  k nemu pribudla aj sliepočka, ktorú dostal René k narodeninám. A plánujú vraj do budúcnosti počet zvieratiek, aby sa necítili osamotené, ešte zvýšiť. Onedlho však pribudne do ich domácnosti oveľa významnejší tvor, ich vlastné vytúžené dieťatko. Podľa všetkého je Zuzana už vo štvrtom mesiaci tehotenstva, no len ťažko sa to dá určiť, keďže niektoré informácie časovo nesedia.

Mnohí sledovatelia Zuzaninho Instagramu jej všetok luxus, ktorým sa obklopuje úprimne závidia. Jedna z nich to aj nedávno vyjadrila v komentároch, kde uviedla, že by veľmi chcela bývať v rovnakom dome ako ona. Na jej prekvapenie dostala veľmi rýchlo odpoveď. "Pokojne. Tak za dva roky ho plánujem predať. Tak si našetri a môžeš sa ozvať," odpísala jej šokujúco Zuzana. Touto odpoveďou hneď vyprovokovala vlnu otázok, prečo chce jej pýchu odrazu predávať. Aj keď si to iste dvojica môže dovoliť, dom nakoniec možno predá aj so ziskom, nie je celkom bežné, aby do posledných detailov podľa vlastného želania postavený a zariadený dom po pár mesiacoch  hneď aj predávali.  

Zuzane sa na sťahovanie do romu, žiaľ, viažu aj nepekné spomienky z jesene roka 2021, keď ju spolu s manželom zadržala NAKA a domov museli opustiť v putách:

​Zuzana ale spomínala, keď im pribudla do domu okrem prasiatka aj sliepočka, že túži po nejakom hospodárstve, čo by asi celkom dobre nešlo v tomto ich luxusnom obydlí, kde niet ani kúska zelene. "Chcem si postaviť svoj vysnívaný dom niekde pod lesom," vysvetľovala sledovateľom na instastories hlavný dôvod jej plánov na zmenu bydliska. Také prostredie by bolo iste vhodnejšie aj pre jej farmárske plány, ale predovšetkým by tam malo podnetnejšie prostredie aj ich očakávané dieťatko. Akurát nie je jasné, či to nie je ďalší zo Zuzaniných rozmarov, nakoľko asi nemá celkom predstavu, koľko práce obnáša farmárčenie.

Zuzana si dom zariadila podľa predstáv, nechýba v ňom ani bazén, solárium či luxusná vírivka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Súvisiace články

Najčítanejšie