Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pri podpise zmluvy bola na liekoch, takže NEPLATÍ! Gottová ide do boja o dedičstvo!
Zdielať na

Pri podpise zmluvy bola na liekoch, takže NEPLATÍ! Gottová ide do boja o dedičstvo!

Archívna reportáž

Pre najstaršiu dcéru Karla Gotta, Dominiku Gottovú (48), tento rok prináša mnohé šance. Ak sa ich chopí správnym spôsobom, môže sa jej život obrátiť k lepšiemu. Po úspešne zvládnutých skúškach v bezpečnostnej službe sa pustila do hľadania zamestnania. "Keď som sa vrátila z Prahy, požiadala som špecializovanou spoločnosť o pridelenie voľného miesta," prezradila Gottová pre Blesk. Je spokojná, že má v Helsinkách pri sebe aj svojho manžela Tima Tollkiho, ktorý sa vraj aktívne snaží o získanie príležitostí koncertovať a pôsobiť na hudobnej scéne. Podľa Dominiky je to opäť ten starý, dobrý Timo.

​Obom však veľmi chýbajú potrebné financie na spokojný život. Timo ju vždy podporoval k vzneseniu nárokov na dedičstvo po zosnulom slávnom bohatom otcovi, ktorého sa ale ešte pred jeho skonom sama vzdala. V nárokoch na dedičstvo ju chcela po začatí dedičského konania zastúpiť známa pražská advokátka, ale napokon to vzdala. Ako naznačila, bolo to aj pre slabú spoluprácu vtedy pomerne zmätenej Dominiky. Nedokázala zvládať emócie z odchodu otca, náporu médií, problémy s manželom a mnoho ďalších nepríjemností.

Teraz sa zdá, že sa po dlhšom pobyte v Helsinkách a liečbe trochu skonsolidovala. V rámci svojho príchodu do Prahy, kde sa zúčastnila krstu a propagácie novej piesne Pro Tebe, kde prednáša svoje bolestivé vyznanie otcovi do neba, zisťovala, kto všetko po jej otcovi dedí, ale najmä to, že ešte nič nie je uzavreté. Podľa dobre informovaného zdroja je vraj Dominika v kontakte s právnikmi a chce zabojovať o jej  podiel na miliardovom dedičstve, ako prezradil Expresu. Gottová tvrdí, že súhlas s finančným vyrovnaním vo výške 6 miliónov korún, ktorým sa vzdala dedičstva, podpísala vraj pod vplyvom silných liekov. Ak by chcela uspieť, bude to bude musieť dokázať. 

Dominika sa snaží preraziť aj v hudobnom biznise v spolupráci s talianskym spevákom v piesni Pro Tebe, očakávaný úspech zatiaľ táto pieseň nezaznamenala:

"Dominika tvrdí, že v dobe, keď podpísala takzvanú zmluvu o vyrovnaní, bola pod vplyvom antidepresív, predpísaných vo Fínsku. Naviac tvrdí, že k tomu podpisu bola vlastne dotlačená,“  prezradil Expresu nemenovaný zdroj s tým, že sa Gottova dcéra údajne radí s právnikom vo Fínsku."Bude musieť predložiť dôkaz, že brala vážne tie lieky, a potom bude potrebné vypracovať znalecký posudok," dodal nemenovaný zdroj, podľa ktorého dedičské konanie stále prebieha. "Dominika zistila, že dedičstvo stále nie je vyriešené, trvá to dva a pol roka, sú tam v zmluvách nezrovnalosti, čo ju zarazilo a o situáciu sa zaujíma ďalej," vysvetľoval aj jej dobrý priateľ, novinár Luboš Procházka. Na dedičstve po Gottovi majú podiel vdova Ivana, jej dcéry Charlotte a Nelly a Gottova sesternica Hana. Dve jeho nemanželské dcéry, okrem Dominiky aj Lucie, sa dedičstva vzdali, čo je skutočne nepochopiteľné, keďže 6 miliónov korún je len malý zlomok z toho, čo mohli získať. Zrejme si v tej chvíli povedali, že je lepší vrabec v hrsti, ako holub na streche. Lucie to už viac nerieši, ale Dominike zjavne ušlé peniaze nedajú spávať. 

Dominikin manžel Timo zarezáva v štúdiu v ďalekom Mexiku, avšak na finančne zabezpečený život to asi nestačí, svoju manželku teda podporuje v boji o dedičstvo po slávnom otcovi: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Timo Tolkki Official (@t.tolkki)

Súvisiace články

Najčítanejšie