Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Samý sex, kde-tu dej! Zverejnený príbeh Pamely Anderson je poriadne horúci!
Zdielať na

Samý sex, kde-tu dej! Zverejnený príbeh Pamely Anderson je poriadne horúci!

Archívne video

Tí, ktorí si chcú zaspomínať na najväčšiu sexbombu deväťdesiatych rokov, Kanaďanku Pamelu Anderson (53) a jej manžela, rockera Tommy Leeho (59) si môžu pozrieť najnovšiu komediálnu minisériu Pam & Tommy. Je naozaj veľmi pikantná, pretože jej dej sa točí okolo ich slávnej, v roku 1995 uniknutej videonahrávky, na ktorej boli nakrútení v tých najchúlostivejších intímnych scénach. Údajne sa o to postaral samotný Lee. Pam stvárnila mladá herečka Lily James (32) a Leea zas Sebastian Stan (39).

​Skutočná Pam sa nechala počuť, že si toto dielko nehodlá pozrieť. Nepáči sa jej ani výber herečky, ktorú vôbec nepozná. "Celý ten seriál je na smiech. Je to lacná zlátanina, na to sa pozerať nebudem," poznamenala Anderson pred časom pre The Sun. Zhovievavejšie sa vyjadril Lee, ktorý v tom vidí dôkaz, že boli svojho času prví účastníci reality show, hoci tak trošku pornošou. "Len nech všetci vedia, že my sme boli prví, pred Kardashianovcami a pred všetkými ostatnými," vyjadril sa rocker.  

Ako pikošku na zasmiatie do seriálu zaradili už v prvých častiach protetické prsia a animatronický penis. Pamela ako hlavná hviezda Pobrežnej hliadky bola kedysi sexidolom práve vďaka svojim silikonovým prsiam, hoci nepochybne bola aj bez nich dokonalo krásna. Celkovo sa dej série točí údajne len okolo sexuálnych scén slávneho manželského páru. Už v úvodnej scéne si napríklad Pam užíva kúpanie v oceáne, pričom ju manžel nakrúca, nasledujú ďalšie scénky ich divokého sexu na balkóne, či vo vani alebo v posteli, pričom všade okolo nich strieka šampanské. 

Pozrite si trailer ku kontroverzenému seriálu Pam and Tommy: 

Rockový hudobník Lee bol vraj svojho času drogovo závislý a ani túto jeho stránku nezabudli v seriáli vypichnúť. V jednej bizarnej scénke sa rozpráva so svojim animatronickým penisom. "Nikdy sa to neskončí dobre," presviedča ho, keďže má sklon rýchlo sa zamilovať do každej ženy. "Je iná, je iná, je sakra dokonalá," odpovedá mu Tommy. V našich končinách sa zatiaľ osemdielny seriál nedá pozrieť, možno aj s dodatkom - našťastie.

Pamela Anderson sa iba nedávno rozlúčila jej údajne posledným príspevkom na Instagrame so sociálnymi sieťami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pamela Anderson ? (@pamelaanderson)

Súvisiace články

Najčítanejšie