Oblačno
21°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Klan Kardashianovcov sa rozrástol! Mamou sa stala najbohatšia zo sestier!
Zdielať na

Klan Kardashianovcov sa rozrástol! Mamou sa stala najbohatšia zo sestier!

Archívna reportáž

Dievčatko Stormi, dcéra Kylie Jenner a rapera Travisa Scotta, dostala k 4. narodeninám ten nakrajší darček. Len deň po jej oslave prišlo na svet plánovaným cisárskym rezom druhé dieťatko páru, pričom dátum 2. 2. 2022 si iste nevybrali náhodou.

​Do rodiny Kardashianovcov a Jennerovcov pribudol nový člen, s ktorým treba držať krok. Kozmetická magnátka oznámila narodenie v nedeľu na Instagrame, kde zverejnila čiernobielu fotografiu s veľavravným modrým srdiečkom a jednoduchým popisom: "2/2/22". Portál Page Six priniesol informáciu, že dieťa je chlapec.

Ešte v auguste obletela svet správa, že 24-ročná Jenner je druhýkrát tehotná, pričom nemenovaný zdroj pre PageSix povedal, že celá rodina je "nadšená", že bude mať na palube ďalšieho drobca. Hviezda reality šou správu potvrdila a začiatkom septembra vo videu, ktoré zverejnila na svojom Instagrame, ukázala svoj rastúce bruško.

​Kylie s radosťou ukazovala svoje rastúce bruško:

​Špekulácie, že Jenner rozširuje svoju rodinu, sa začali šíriť po tom, ako jej otec Bruce, dnes už žena menom Caitlyn Jenner oznámila, že čaká ďalšie vnúča. Hoci sa neskôr ukázalo, že olympionička mala na mysli svojho syna Burta Jennera, ktorý čaká tretie dieťa, pozornosť sa upriamila aj na Kylie. A predtucha bola správna. Miliardárka otvorene hovorila o tom, že chce mať veľkú rodinu, už pred dvomi rokmi povedala: "Chcem mať sedem detí v rade, ale nie hneď teraz". Tak už ostáva "len" päť.

Instagram/KJ

​Uzlíček radosti prišiel do rodiny Kylie a Travisa uprostred pretrvávajúcich právnych problémov 30-ročného Scotta v súvislosti s jeho smrtiacim novembrovým festivalom Astroworld. Počas celej kauzy stála pri svojom mužovi a trvala na tom, že "nevedel", že počas jeho vystúpenia zomrelo v tlačenici 10 fanúšikov.  Pár začal spolu chodiť v apríli 2017. V októbri 2019 sa nakrátko rozišli a začiatkom nasledujúceho roka svoj románik obnovili.

Súvisiace články

Najčítanejšie