Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Z predavačky miliardárka! Ronaldova snúbenica má príbeh skutočnej Popolušky!
Zdielať na

Z predavačky miliardárka! Ronaldova snúbenica má príbeh skutočnej Popolušky!

Milovníci príbehov o živote úspešných ľudí sa už pár dní tešia zo šesťdielneho netflixovského seriálu o šťastí Georginy Rodriguez (28), partnerky slávneho futbalistu Cristiana Ronalda (37). Krásna Španielka z malého mesta na severe krajiny, sa stretla šťastnou náhodou s Ronaldom v Madride v jednom butiku, kde bola predavačkou. Majitelia ju požiadali, aby zostala kvôli jednému klientovi v práci dlhšie. Ako vysvitlo, bol to slávny futbalista a okamžite to medzi nimi zaiskrilo.

"Láska mi cez noc zmenila celý život," priznala svojho času krásna Georgina. Dievčina zo skromných pomerov, ktorá pracovala predtým aj ako čašníčka, aupairka v Anglicku, či upratovačka, sa dostala do luxusu, o akom sa jej ani nesnívalo.

Georgina sa stala už ako partnerka futbalistu aj internetovou influencerkou, ktorá má na sociálnych sieťach obrovský počet sledovateľov. Na Instagrame ju sleduje viac ako 30 miliónov ľudí. "Veľa ľudí pozná moje meno. Ale len niektorí z nich vedia, kto naozaj som," tvrdí, a preto zrejme chcela v dokumente na Netflixe ukázať, ako vyzerá jej život po boku slávnej futbalovej hviezdy. Ako jeden z darčekov k jej nedávnym 28. narodeninám Georgina dostala naozaj niečo nezvyčajné. Jej portrét so želaním všetkého najlepšieho bol premietnutý na najvyššiu budovu sveta Burdž Chalífa v Dubaji. Georgina si to nič netušiac pozrela na vlastné oči s celou rodinou z terasy luxusného apartmánu. Išlo zároveň aj o propagáciu zmieneného dokumentárneho filmu.

Pozrite si upútavku na dokument o Georgine:

Cristiano Ronaldo síce prežíva väčšinu svojho života na očiach verejnosti, ale od chvíle, keď sa stal futbalovou hviezdou, si rád uchováva tajomstvá, pokiaľ ide o jeho osobné vzťahy a život. V dokumente sa ale objaví aj on a prezradí všeličo z jeho vzťahu s Georginou, s ktorou majú spoločnú dcérku a teraz očakávajú dvojičky. Pre Ronalda bola ich dcérka už štvrté dieťa, no matky troch sú neznáme. Georgina sa vraj veľmi intenzívne venuje všetkým futbalistovým deťom. Ronaldovi juniorovi (11), dvojčatám Eve a Mateovi (4) aj svojej Alane (4). Cristiana juniora má Ronaldo v plnej starostlivosti a pomáha mu pritom aj jeho matka Dolores. Totožnosť jeho biologickej matky je utajovaná od jeho narodenia v USA.

Pozrite sa na jedinečnú oslavu 28. narodenín Georginy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio)

V novom dokumentárnom filme na Netflixe je zachytených niekoľko mesiacov v živote šťastnej ženy Ronalda a treba poznamenať, že ide skutočne o prehliadku márnivosti. Dovolila nahliadnuť do zákulisia jej života ako partnerky Cristiana Ronalda, v ktorom ukazuje aj luxus, ktorý si obaja doprajú naplno, ale aj ako matky a podnikateľky, ktorá sa občas venuje aj modelingu a tancu. Jej príbeh naozaj pripomína rozprávku o Popoluške, ktorá si získala srdce princa. Možno príde onedlho po narodení dvojičiek aj svadba.

Súvisiace články

Najčítanejšie