Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bolo to len veľké divadlo? Plačková priznala detaily o tehotenstve a rozplakala sa!
Zdielať na

Bolo to len veľké divadlo? Plačková priznala detaily o tehotenstve a rozplakala sa!

Archívna reportáž

Niekdajšia škandalózna hviezdička reality šou, dnes úspešná biznismenka a influencerka, Zuzana Plačková, poriadne prekvapila svojich priaznivcov správou o tehotenstve. A ako to je u nej zvykom, nebolo to len také suché oznámenie, zverejnila dokonalý zostrih momentiek tohto radostného obdobia.

​Zuzana a René Strauszovci sa stanú už o pár mesiacov rodičmi. Hoci si chceli nechať túto krásnu správu ešte nejakú chvíľu pre seba, influencerka musela vyjsť s pravdou von. "Bohužiaľ, naša radostná správa sa dostala do nesprávnych úst ľudí, a tak som nútená to dať von skôr ako som chcela, lebo má začali kontaktovať média s tým, že dostali už viackrát upozornenie na môj stav," napísala rozhorčene na Instagram.

No video, ktoré pripojila, je už o úplne inej emócii. Strauszovci sú zjavne šťastím bez seba. "To najkrajšie, čo sa nám v živote mohlo stať. Naše dlho vytúžené. Budeme rodičia," znel popis k milému videjku s momentkami. Práve na základe zostrihu vo videu by človek mohol nadobudnúť dojem, že Zuzana si tehotenstvo potvrdila testom až na dovolenke v Mexiku.

Posledné septembrové dni strávila Zuzana s manželom pod zámkom:

Tam strávili manželia v podstate celý január a podľa toho by logicky vychádzalo, že otehotnela niekedy v decembri. Impulzom na spravenie testu býva obvykle vynechaná menštruácia. No potom v stories prišlo úplne nečakané priznanie, ktoré už viac korešponduje aj s vykúkajúcim bruškom. "My sme sa o bábätko snažili naozaj veľmi dlho, ľudia, ktorí nás poznajú, o tom vedia. Nám sa to bábätko zadarilo v našej najhoršej životnej situácii, o ktorej všetci viete, a zadarilo sa hneď pár dní potom," prezradila Zuzana detaily o čase počatia a vzápätí sa pri spomienke na ťažké chvíle rozplakala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

To ale znamená, že Zuzana otehotnela začiatkom októbra a teda je už zrejme v piatom mesiaci. Video z Mexika s prekvapeným Reném a tehotenským testom je teda skutočne len akýmsi divadlom pre fanúšikov, ale zrejme aj spomienkou pre Strauszovcov. Za to sa naozaj nikto nemôže na tento excentrický párik hnevať, že to jednoducho chceli zverejniť s celou parádou, aj keď tým fanúšikov trochu zmiatli. "Radujte sa s nami, je to niečo nádherné," vyslovila sa dojatá nastávajúca mama a nezabudla poďakovať ľuďom za bezpočet gratulácií. Ak by termín sedel, ako Plačková tvrdí, je už v polovici tehotenstva a bábätko by sa malo narodiť azda niekedy v máji.

Súvisiace články

Najčítanejšie