Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Piate dieťa na ceste! Seriálová hviezda sa pochválila krásnou správou!
Zdielať na

Piate dieťa na ceste! Seriálová hviezda sa pochválila krásnou správou!

Archívne video

Iba mesiac potom, ako Megan Fox (35), bývalá manželka Briana Austina Greena (48), oznámila svoje zasnúbenie s raperom Machine Gun Kellym (31), oznámil radostnú správu zo svojho súkromia aj Green. Jasnou rečnou hovoria fotky herca a jeho priateľky Sharny Burgess z havajskej pláže, kde sú v spoločnom objatí, pričom na jednej Brian drží túto tanečnicu známu z americkej televíznej tanečnej súťaže Dancing with the Stars za bruško. Pre herca to bude už jeho piate dieťa. Tri má s exmanželkou Megan a jedno z ešte predchádzajúceho vzťahu. Všetci sú chlapci - Kassius (19), Noah (9), Bodhi (7) a Journey (5).

​Vlani v októbri Green a Burgess oslávili ročné výročie odkedy sa dali dokopy. Herec vtedy na Instagram nadšene napísal: "Jeden rok ma prijíma spôsobom, akým ma nikto predtým nemiloval". A vyznala sa aj Sharna."Zoznámili sme sa v kaviarni, potom sme mali párkrát rande a potom sme spolu skončili v lockdowne doma. Som za to vďačná, pretože nám to umožnilo spoznať sa a to bolo skvelé," prezradila ešte vlani v júni ako sa zblížili."Neexistuje nikto iný, s kým by som si vedela predstaviť, že by som lockdown  zdieľala. Milujem ťa," napísala profesionálna tanečnica aj na svojom instagramovom profile. 

Herec sa zveril, že stretnutie s Burgess bolo niečo mimoriadne. "Viem, že to bolo niečo, čo som nikdy predtým nezažil," spomínal. Je zaujímavé, že aj jeho exmanželka Fox sa podobne vyjadruje o stretnutí s Kellym. Asi bolo naozaj aj osudom riadené, aby sa rozišli. "Na našom prvom rande sme úplne stratili pojem o čase a to isté sa stalo aj na ďalšom. Stalo sa z toho niečo výrazne odlišné od všetkého, čo som kedy predtým zažil," zdôraznil na dôvažok ešte viac svoje pocity so Sharnou Green. "Nebol som si istý, čo to znamená, až kým sme sa prvýkrát nepobozkali, a potom to bola príťažlivosť a ešte kopa ďalších vecí. Bolo to naozaj super. A naozaj máme rovnaký morálny kompas," vysvetlil nadšený herec.

Brian spolu so Sharnou, ktorá je profesionálna tanečnica, ohurovali svojim výkonom aj v americkej tanečnej šou:

Dieťa, ktoré pár očakáva, bolo zrejme plánované. Pre Entertainment Tonight povedala vlani Burgess, že je ochotná mať jedného dňa vlastné deti. "Jasné. Deti boli pre mňa vždy v hre. Na sto percent, vždy mi o to išlo. Tak uvidíme, čo povie vesmír, že sa stane. Len to necháme otvorené," vysvetlila zamilovaná Sharna. Aj keď Green a Fox mali medzi sebou po jej odchode problémy, zdroje tvrdia, že už medzi bývalým párom nie je žiadna zlá krv. Pre People jeden zasvätenec povedal, že Green chce pre Fox len to najlepšie a bol šťastný, keď sa nedávno zasnúbila s Machine Gun Kellym. Obaja exmanželia majú vraj rovnaký názor na výchovu detí. Svoje úlohy majú navzájom presne a spravodlivo rozdelené. A obaja našli, zdá sa, dokonalé šťastie v náručí iných.

Zamilovaný pár sa takto romanticky pochválil svojím sladkým tajomstvom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma :) (@stunningdwts)

Súvisiace články

Najčítanejšie