Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zatiaľ čo Dominika sa predvádza v svadobných šatách, Jágr ju TÝMTO poriadne schladil!
Zdielať na

Zatiaľ čo Dominika sa predvádza v svadobných šatách, Jágr ju TÝMTO poriadne schladil!

Archívna reportáž

Ako sa zdá, súčasná partnerka hokejovej legendy Jaromíra Jágra (49) je v porovnaní s jeho predchádzajúcimi krásavicami oveľa skromnejšia. Dominika Branišová (27) s ním žije zhruba dva roky a nijako sa nederie do pozornosti médií a verejnosti, aj keď sa tomu napokon celkom nevyhla. Ako sa už viackrát vyjadrila, Jaromír nemá rád rôzne spoločenské akcie, kde je na očiach verejnosti a váži si svoje súkromie a pokoj. A v tomto sa vraj dokonalo zhodujú.

​​Zrejme si chce Dominika tento vzťah udržať, lebo kvôli Jardovi sa zlepšuje aj vo varení, ktoré veľmi neovládala, keď ho stretla. Pôsobila totiž nejakú dobu v zahraničí, najmä v Ázii, ako modelka a vždy dbala na zdravú životosprávu. Aj teraz vraj dbá na zdravú stravu, čo oceňuje aj Jágr. Okrem varenia si s ním rada zašportuje a sprevádza ho aj na hokejové turnaje, pričom mu robí dokonca aj šoférku. 

​Zakrátko Jaromír oslávi životné jubileum, päťdesiatiny.  Azda je čas sa už vážne zamyslieť, či by sa nemal oženiť a Dominika sa javí ako ideálna partnerka, ktorá ho nielen miluje, ale aj rešpektuje. On zatiaľ na ženbu ale veľmi nepomýšľa. Aspoň podľa jeho príspevku na sociálnej sieti to tak vyzerá. Zdieľal tam video storočnej starenky, ktorá prezradila tajomstvo svojho dlhého života. "Och, nevydávať sa,“ povedala s úsmevom. Na to on položil jeho sledovateľom hneď otázku spolu s radou. "Viete, ako sa dožiť sto rokov? Nežeňte sa. Za chvíľu som v polke cesty,“ odkázal položartom, hoci sa tým mohol dotknúť svojej oddanej partnerky. 

Jaromír Jágr je známy vtipkár, pozrite si kompiláciu jeho vtipných hlášok vo videu dole:

Dominika sa ale tvári, že ani pre ňu nie je svadba priorita. "Neviem, čo plánuje, ale ja sa do toho tiež celkom neženiem. Do detí, alebo do vydávania, takže nijak sme to neriešili. Ako bavíme sa o tom, ale skôr žartom,“ odpovedala mladá kráska, ktorá pôsobí pritom úprimne, aj keď v kútiku duše by zrejme nedbala, keby ju slávny hokejista požiadal o ruku. Nedávno, keď pózovala pre objektívom, nechýbali medzi šatami ani svadobné, no žiadna skúška šiat to pre ňu nebola. "Svadbu neplánujeme, ani o nej nehovoríme," odpovedala s úsmevom. Ale nejakú predstavu už má. "Veľmi o tom nerozmýšľam. Viem len, že svadba bude len medzi nami dvomi, možno niekde na pláži. Bez novinárov," prezradila predsa len niečo, no stále je veľkou záhadou kedy, a či vôbec sa to stane.

Dominika sa na svadbe zatiaľ zúčastnila iba ako družička, takto je pristalo:

Súvisiace články

Najčítanejšie