Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Odvaha jej nechýba! Herečka Brodská uvalila za TOTO facku v obchode neznámemu chlapovi!
Zdielať na

Odvaha jej nechýba! Herečka Brodská uvalila za TOTO facku v obchode neznámemu chlapovi!

Zdroj: Instagram/Tereza Brodská

Dcéru legendárneho hereckého páru, herečky Jany Brejchovej (82) a herca Vlastimila Brodského (†81), taktiež herečku Terezu Brodskú (53), pozná každý ako slušnú dámu. Aj preto prekvapila mnohých svojím príspevkom na sociálnej sieti o tom, ako inzultovala istú osobu. Aj ju samú šokovalo, že to urobila, ale vyplynulo to spontánne z nepríjemnej situácie, v ktorej sa nechtiac v obchode ocitla. Prejavila totiž ústretovosť voči jednej staršej pani, stojacej v rade za ňou, ktorá mala v košíku iba jednu nákupnú položku a pustila ju pred seba. A to sa nepáčilo inému za ňou stojacemu nakupujúcemu a slovne na ňu vybehol.

​​Ale tak už to často býva, za dobrotu na žobrotu, ako sa hovorí. A v dnešnej náročnej dobe to platí obzvlášť. Vzniknutú situáciu opísala herečka v emotívnom príspevku pomerne podrobne. "Vynoril sa chlap a začal: ‚Ty krava, keď takto budeš púšťať každého, tak prídem domov večer.‘ Obťažkaná taškami som mu slušne odpovedala, že se jednalo len o jednu pani. A on začal revať a nadávať a posledné jeho slovo bolo p**a‘," opísala na úvod, ako k incidentu došlo.

"Ako to slovo dopovedal a celá fronta za mnou len pozerala, tak som tie ťažké tašky pustila a vrazila mu facku! Veľkú! On len čumel, ja som pozbierala rozmašírovaný nákup a vypadla s hrôzou, že ma prehodí výkladom,“ pokračovala s opisom jej odvážneho činu. "Za chvíľu sa ma ale zmocnil tak blažený pocit… Vzoprela som sa! Dávala som veľa faciek pri nakrúcaní, ale nikdy mi nenapadlo, že uvalím facku aj v súkromí!“ dodala na záver jej neuveriteľného príbehu. "Dávať facky ľuďom, to sa nemá, takže to nerobte. Ale tu už nebolo jednoducho iné východisko. Stále sa trošku klepem, ale… som na seba pyšná,“ priznala dobrý pocit, že sa postavila na správnu stranu a možno dala hulvátovi aj príučku.

Terezu Brodskú preslávil okrem iného aj kultový film Konec básníků v Čechách. Pripomeňte si ju v krátkej ukážke: 

Veľmi rýchlo sa dostavili aj názory jej kolegov. "No tak to už teda muselo byť. Si statočná a dobre si urobila. Hulvát," povzbudila ju Regina Řandová. "Najlepšia vec, akú ste mohli urobiť! Trebárs sa mu rozsvietilo,“ pochválil jej čin moderátor Jan Musil. "Tí ľudia celkom zabúdajú, že nie sú na internete. Ja teraz tiež denne stretávam tak zlých ľudí, že fakt čumím. Si hustá, Terinko,“ súcitila s ňou Eva Burešová. Tereza zhruba pred dvomi rokmi nacvičovala facky pri nakrúcaní seriálu, čo sa jej teraz hodilo. Režisérovi sa nepáčilo, keď dala Batulkovej facku len akoby. Musela to neustále opakovať, až z toho bola vynervovaná. Potom sa s Danou dohovorili, že jej ju dá riadnu naozaj. A aj dala. A minimálne takú teraz zadelila aj človeku, ktorý si to zjavne skutočne zaslúžil.

Tereza sa s nepríjemnou skúsenosťou z obchodu podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame: 

Súvisiace články

Najčítanejšie