Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jandová rozpálila fanúšikov! Odhalila, čo skrýva hlboko do výstrihu!
Zdielať na

Jandová rozpálila fanúšikov! Odhalila, čo skrýva hlboko do výstrihu!

Archívna reportáž

Česká speváčka a porotkyňa obľúbenej mega šou Česko Slovensko má talent, je poriadna divožienka. Napokon, Marta Jandová (47) je telom aj dušou rockerka a tam by sa veru ostych veľmi nehodil. Sympatická dcéra lídra kapely Olympic ale tentokrát horúcou fotkou predsa len prekvapila.

​Snáď nie je človek, ktorému by Marta Jandová nebola sympatická. Úprimná, vtipná, srdečná a prajná speváčka je síce s kapelou Die Happy známa najmä v Nemecku, no vďaka ČSMT sa teší obrovskej fanúšikovskej základni aj u nás. A kto ju sleduje na Instagrame vie, že je to správna ženská.

Marta rozhodne ani nevyzerá, ani sa nespráva na to, že sa pomaly blíži k päťdesiatke. Našťastie, lebo evidentne je to aj jej mladistvý duch a divoká, slobodomyselná nátura, ktorá jej uberá roky. A nepochybne aj 8-ročná dcérka Maruška drží mamu v kondícii. A treba uznať, že Marta je skutočne v skvelej forme a môže si pokojne dovoliť aj odvážnejšie kúsky, čo naplno ukázala aj v ČSMT, kde boli jej kreácie neprehliadnuteľné.

Marta vydala aj knihu pre deti:

​Teraz ale pribudlo niečo, čo si len tak nevyzlečie a predsa je to azda najsexi kúsok na jej tele. "No, ja sa prosto každé ráno prebudím a vyzerám presne takto. Vonku je aprílovo a ja mám už nejakú dobu nové tetovanie. Želám vám krásny nový týždeň. Nevzdávajte to," odkázala Marta s nezbedným výrazom svojim priaznivcom. No zrejme viac ako napísaný odkaz, zaujala fotka, kde síce Marte nevidno do očí, ale niet pochýb, že to bol zámer, podstatný bol jej dekolt a ten je skutočne výstavný. A to doslova, lebo na prsiach má natrvalo umiestnené umenie v podobe skutočne krásneho, jemného tetovania lúčných kvetov.

S komplimentmi sa roztrhlo vrece a drvivá väčšina odvážny záber a nové tetovanie ocenila. Jeden fanúšik ale vtipne poznamenal: "Nechcem vidieť, ako budú tie kvetiny vädnúť". Vzápätí ale dostal tú najlepšiu odpoveď od istej Martinej fanúšičky: "Myslím, že vy to rozhodne neuvidíte. Je to každého voľba, čo a kam si nechá vytetovať". A presne tak to iste vidí aj Marta, pre ktorú to nebolo prvé tetovanie, ale rozhodne je najviac sexi. Večná jar vo výstrihu aj v duši!

Súvisiace články

Najčítanejšie