Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Leoš Mareš ukázal ultrazvuk bábätka a vyrazil ním všetkým dych!
Zdielať na

Leoš Mareš ukázal ultrazvuk bábätka a vyrazil ním všetkým dych!

Archívna reportáž

Po peripétiách, ktoré si užili manželia Marešovci kvôli tomu, že sa im dlho nedarilo splodiť potomka, a keď sa to konečne podarilo, bývalo prvé mesiace Monike (40) veľmi nevoľno, si už teraz dopriavajú aj chvíle zábavy. Leošovi (45) rozhodne nechýba zmysel pre humor, prejavil ho aj pri jeho poslednom kúsku na Instagrame, kde oznámil jeho verným sledovateľom, v akej fáze tehotenstva sa nachádza jeho manželka.

​Aby to nevyzeralo až príliš vážne, okorenil svojím typickým humorom oznámenie, že Monika práve vstúpila do posledneho mesiaca tehotenstva. "Prvý deň deviateho mesiaca. Už sa to rysuje," napísal k priloženej snímke plodu z utrazvuku. Je ale celkom jasné, že niečo tam nesedí. Namiesto hlavy dieťatka je na ultrazvuku hlava iného člena rodiny Marešovcov, ich francúzskeho buldočka. 

Napokon aj Leošove prvé oznámenie o tehotenstve manželky bolo tak trochu netypické. Bociana totiž premenoval na klokana. Síce napísal, že klokan priletí v marci, ale na kreslenom obrázku, ktorý bol nad textom, letel bocian s bábätkom v zobáku. Presne pre tento infantilný humor ale majú Leoša ľudia radi a nepochybne ani Monike neprekáža. Už si trúfla nakúpiť aj výbavičku pre ich dieťatko, ale jeho pohlavie ešte neprezradila. No na fotke, ktorú pridala z nákupu na Instagram je biele body a kožuštek s kapuckou hlavy medveďa a dosť výrazne pripomína súpravu, ktorú obvykle obliekajú mamičky chlapčekom.

Takto Leoš opísal príbeh lásky k Monike: 

​Leoš pobavil aj svojich známych, ktorí rovnako vtipne zareagovali. Zorka Hejdová, jeho kolegyňa z rozhlasu, mu napísala: "Dúfam, že dá Monika post, ako balí tašku do pôrodnice! Vôdzku, popruhy..." Bezpočet komentárov prišiel od Leošových fanúšikov. "Celý otecko, ako pozerám,“ napísal jeden. "A nie je to Patrik?“ zaprovokoval vtipne ďalší, pričom narážal na Patrika Hezuckého, s ktorým Mareš moderuje rannú show na Evropě 2."To je jedno, čo to bude. Hlavne nech je to zdravé,“ prihodil obvyklú vetu ďalší sledovateľ. Ale to je koniec koncov iste aj skutočné želanie všetkých.

Leoš si takto vystrelil so svojich sledovateľov na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie