Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Spoznávate TOHTO Yettiho?! Čo sa Kramárovi stalo, že ostarol o 20 rokov?
Zdielať na

Spoznávate TOHTO Yettiho?! Čo sa Kramárovi stalo, že ostarol o 20 rokov?

Archívna reportáž

Populárny slovenský herec Maroš Kramár (62) je v Česku ako doma. Vyštudoval v Brne konzervatórium a aj preto češtinu skvelo ovláda. Uplatnil sa tam nielen ako herec, ale aj moderátor. V jeho vedomostnej relácii predvádza niekedy veľmi krkolomné kúsky. Skúsil si úlohu potápača, ale aj hasiča, plávanie vo veľmi studenej vode, jazdu na boboch na ľadovej dráhe, výbuchy a mnohé ďalšie adrenalínové záležitosti. A teraz sa doslova zmenil na Yettiho.

Aktuálne nakrúcal v Krkonošiach, kde sa mal pokúsiť vyliezť nahor po zľadovatenej stene, čo sa mu aj darilo. Riadne pri tom však premrzol. Nechal si narásť bradu, ktorá je už celkom biela, a tak sa vynímala červeň na jeho tvári, ktorú spôsobil mráz. Fotku pridal na Instagram. "Je taká zima," pripísal k snímke, kde skutočne vyzerá ako snežný muž a treba objektívne dodať, že aj o dobrých 20 rokov staršie. Zmysel pre humor ale Marošovi rozhodne nechýba, čím si už roky rokúce získava sympatie ľudí. 

Obľúbili si ho nielen diváci jojkárskeho Inkognita, ale má aj kopu priaznivcov v Česku, čo nie je celkom obvyklé, pokiaľ ide o inojazyčných moderátorov. "Je to taký fenomén. Pôvodne som bol oslovený len na šesť dielov a robím to už 11 rokov. Blížime sa ku stovke dielov a to je podľa mňa veľký zázrak," s pobavením bilancuje Kramár. Výzvy má tento charizmatický herec rád, preto sa im vôbec nevyhýba, aj keď riskuje. "Po päťdesiatke som si začal plniť svoje detské sny: mám motorku, džíp a koňa. Sú to zbytočnosti, ale robia ma šťastným," dodal zopár príkladov, ako si kráti svoje voľné chvíle. Má dom pri jazere neďaleko Bratislavy, a tak má možnosť si tam často zaplávať, či začlnkovať, čo je tiež jeho záľubou. NIkdy po jeho boku nechýba verný pes. 

Maroš Kramár sa nedávno zbavil svojej povestnej blond hrivy, pristane mu to však aj v novom strihu:

​Na Maroša, rodeného Bratislavčana, majú ľudia rôzne názory, no nikto mu nemôže uprieť, že je výborný herec a nechýba mu ani šarm. Vždy bol považovaný za sexidol a boli časy, keď by sa o neho ženy priam trhali. Nepochybne aj preto, že bol svojím zjavom iný - žiarivé modré oči a blonďatá strapatá štica dlhých zvlnených vlasov boli pomerne nevídané aj v šoubiznise. Nedávno si však vlasy na prekvapenie mnohých zostrihal nakrátko.  Aj keď mu roky pribúdajú a vekom už patrí k seniorom, nikto ho k nim v skutočnosti neradí. Jeho takmer vždy usmiata tvár pôsobí mladistvo a Maroš si udržuje aj štíhlu pevnú postavu a kondíciu športom a zdravou životosprávou. Len občas si dopraje úlet, ako Krakonošovu bradu pokrytú ľadom, možno aby potom o to viac prekvapil, keď potom ako švihnutím čarovného prútika má znovu o 20 rokov menej.

Maroša zmenili poveternostné podmienky na Mrázika: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

Súvisiace články

Najčítanejšie