Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Veľká radosť u Hiltonovcov! Bábätko je na ceste!
Zdielať na

Veľká radosť u Hiltonovcov! Bábätko je na ceste!

Archívna reportáž

V rodine Hiltonovcov, hotelových magnátov, nie je núdza ani o deti. Paris Hilton, ktorá sa vydávala vlani v novembri, má dvoch bratov a jednu sestru. Jeden z jej bratov, Barron II., má s manželkou, nemeckou aristokratkou a dídžejkou Tessou Gräfin von Walderdorff, dcéru Milou Alizée Hilton (2). Aj mladšia sestra Paris, pôvabná Nicky, ktorá sa v roku 2015 vydala za príslušníka najbohatšej rodiny sveta, Jamesa Rothschilda (37) ju, čo sa týka svadby aj detí predbehla. Nicky (38) má už dve dcérky Lily-Grace Victoriu (5) a Theodoru Teddy Marilyn (4).

​Teraz sa Nicky na svojom Instagramovom profile opäť pochválila s rastúcim bruškom. Na sebe mala krásne čierne šaty so štrasovým lemom a na zdôraznenie tehotenstva si bruško pridŕžala rukami. Podľa všetkého by mala dieťa porodiť v lete. Zatiaľ neprezradila, akého je pohlavia, ale možno to ani sama ešte nevie. Iste by rada so svojim manželom privítala po dvoch dcérach synčeka."Hovorí sa, že najlepšie veci prichádzajú v trojici," pripísala k fotografii.

Materstvo si táto mama dvoch dcér užíva. Pre People sa zverila so skúsenosťou zo svojej najväčšej lekcie pri ich výchove, vďaka ktorej získala dve vlastnosti. "Trpezlivosť a byť najlepšou verziou seba samej," vymenovala ich. Otvorene hovorila o nárokoch, ktoré na ňu kladie materstvo."Myslím, že všetky mamy trpia pocitom viny. Myslím, že by sme sa v tom všetky mohli zlepšiť a že je dôležité stále robiť veci, ktoré milujete. Nedovoľte svojim deťom, aby úplne ovládli váš život. Orientujte sa v tom a nájdite rovnováhu," pridala radu ostatným matkám.

Nicky a James sa vzali  roku 2015 a svadba bola podľa očakávaní rozprávková a poriadne drahá: 

Nicky sa venuje módnemu návrhárstvu. Orientuje sa najmä na topánky, kabelky a šperky, ale spolupracovala aj na návrhoch detského oblečenia. V rozhovore pre People svojho času spomenula pozitíva toho, že počas pandémie bola doma so svojimi malými deťmi. "Napodiv sa mi páčilo, že som celé dni nevychádzala z domu. Na tom, že som bola zavretá s rodinou, bolo niečo také vrúcne. Tento kvalitný čas strávený s rodinou bol určite pozitívom pandémie," vyznala sa. Na úlohu matky sa pripravuje a teší aj jej sestra Paris. Už nejaký čas pred svadbou s podnikateľom Carterom Reumomsi si dala odobrať vajíčka, aby mohla porodiť dvojičky rôzneho pohlavia. Posťažovala sa, že to nebolo nič príjemné, ale neľutuje. Jej priaznivci očakávajú, že po dlhej svadobnej ceste okolo sveta každú chvíľu príde so správou, že je v očakávaní. 

Nicky sa sladkým tajomstvom pochválila na sociálnej sieti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicky Rothschild (@nickyhilton)

Súvisiace články

Najčítanejšie