Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kuchařová po rozchode s Brzobohatým v rukách odborníka! TOTO jej poradil!
Zdielať na

Kuchařová po rozchode s Brzobohatým v rukách odborníka! TOTO jej poradil!

Archívna reportáž

Jedným z celebritných párov, ktorých vzťah sa minulý rok skonči, sú aj zatiaľ ešte stále manželia Gregor Brzobohatí. Krásna Táňa sa pritom ešte vlani v lete, počas filmového festivalu v Karlových Varoch, kam prišla podporiť Ondřeja na jeho koncertné vystúpenie, o ich vzťahu vyjadrovala optimisticky. Už dávnejšie predtým sa totiž špekulovalo, že v ich manželstve všetko neklape tak, ako má. Pripustila, že počas lockdownu, keď boli nútení byť stále doma, nebolo všetko ideálne. "Tiež sme mali ponorku a krízu. Ale verím, že čo má pretrvať, pretrvá. Bola to veľká skúška, ktorou sme si osobne prešli," odpovedala vtedy Táňa na otázku o situácii v manželskom  vzťahu.

"Zatiaľ sme stále spolu. Sme manželia. Rovnako ako iní, aj my máme občas vo vzťahu určité vlny a fázy. Povedala by som, že sme skrátka normálny zdravý pár," tvrdila vtedy Taťána. "Rada by som čoskoro mala rodinu. Ale sú veci, ktoré nie sú len na nás," zverila sa s prekvapujúcou novinkou, keďže ešte na jar hovorila, že sa zatiaľ nechce pripojiť k baby boomu medzi celebritami. V skutočnosti, aspoň podľa tvrdenia Ondřeja, už v tom čase bývali každý osve. Zrejme to brala Táňa ako krátku skúšku, ale to sa evidentne prepočítala. Ondřej si našiel priateľku, tanečnicu Zuzanu Pilnú (30), s ktorou sa zblížil natoľko, že sa s ňou už ani neskrýval.

Na dôkaz toho sa v médiách objavili ich spoločné fotografie. Táňa bola údajne veľmi prekvapená, keď ich uvidela. "Nech sa k tomu vyjadrí môj manžel," komentovala túto skutočnosť pre médiá. Zjavne bola z toho veľmi sklamaná a ako priznala, musela sa zveriť do rúk psychoterapeuta, s ktorým má skúsenosti aj počas predchádzajúcej krízy v manželstve. Vtedy jeho služby využívali obaja s Ondřejom a načas im to pomohlo. "Môj terapeut mi odporučil, aby som robila veci, ktoré som nikdy predtým neurobila..." zverila sa s radou jej sledovateľom krásna modelka na svojom instagramovom profile. Táňa síce rada cestuje a precestovala veľký kus sveta ako pracovne, tak aj vo svojich voľných chvíľach, ale tam, kam sa vybrala teraz, ešte nezablúdila.

V časoch veľkej lásky nakrútili manželia Taťána a Ondřej spoločný videoklip k jeho piesni Identity:

"Tak som odletela na severný pól..." pripísala k fotke, kde sa prechádza po zasneženej lesnej ceste a vyzerá pri tom šťastne. Podľa popisu pri fotke je zjavné odletela za polárny kruh do Laponska, ktoré leží vysoko v severnej Európe. Nie je nezvyčajnévidieť  tam rôznymi farbami hrajúcu polárnu žiaru na jasnej oblohe. To je pre našincov naozaj nezabudnuteľný zážitok, po ktorom zrejme túžila aj romantická Táňa. Podľa fotiek je sa zdá byť skutočne v pohode, terapeut jej zjavne dal tú najlepšiu radu. Kde vzniklo v duši prázdno po rozchode, tam to treba zaplniť novými, krásnymi zážitkami, napríklad aj na polárnom kruhu.

Taťána po rozchode s Ondřejom vyšla zo svojej komfortnej zóny a užíva krásy drsnej severskej prírody v Laponsku: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie