Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Modelku, matku troch detí a manželku futbalistu, zastrelili na festivale!
Zdielať na

Modelku, matku troch detí a manželku futbalistu, zastrelili na festivale!

Zdroj: instagram/CVA

O Južnej Amerike je známe, že to nie je práve najbezpečnejšie miesto pre život. Veľké rozdiely medzi ľuďmi od miliardárov po milióny žijúce v úplnej biede sú ideálnou živnou pôdou pre kriminalitu. Tragédia sa aktuálne stala na koncerte v Paraguayi, kde zastrelili známu modelku a matku troch malých detí, Cristinu "Vitu" Arandu (29).

​V Paraguayi bola táto fitness modelka a propagátorka zdravého životného štýlu veľmi populárna. Za manžela mala futbalistu Ivana Torresa, hoci ich manželstvo spelo k rozchodu. "Rozhodla som sa, že sa rozvediem a budem pokračovať vo svojom živote sama. Nevysvetlím dôvody a dúfam, že toto rozhodnutie budete rešpektovať všetci pre ochranu, ktorú si moja rodina zaslúži," napísala na sociálnej sieti, kde má vyše pol milióna sledovateľov. Podľa informácií BBC ju postrelili 30. januára na hudobnom festivale. Neskôr v nemocnici následkom vážnych zranení podľahla. Pri streľbe na Ja'umina Fest, na ktorý do amfiteátra prišli tisíce ľudí, údajne zahynuli celkovo dvaja ľudia a najmenej štyria ďalší boli zranení. Policajný šéf Benicio Ramírez pre médiá uviedol, že Aranda pravdepodobne nebola cieľom útoku, len neďaleko čakala na svojho manžela. Minister vnútra Arnaldo Guizzio dodal, že sa snažia zistiť motív.

Vita, ako ju prezývali, bola hrdá aj na svoju úlohu mamy. V posledných týždňoch zdieľala fotografiu v objatí so synom. "Najkrajšie objatie na svete," vyznala sa. Spolu so svojimi tromi deťmi oslávila Nový rok 2022 a k snímkom s nimi napísala: "Môj dôvod existovať". Predtým v decembri oznámila, že sa chce rozviesť s ich otcom."Predovšetkým môj osobný život vždy úzko súvisel s mojím profesionálnym životom. Prosím o empatiu a pochopenie. Chápem, že táto informácia môže vyvolať záujem, ale žiadam vás, aby ste rešpektovali mňa a moje deti," vysvetlila. 

Domáce médiá priniesli hrozivé zábery po streľbe, ale aj zábery ešte živej a zabávajúcej sa Cristiny po boku manžela a priateľov: 

Manžel zosnulej, Ivan Torres, je hráčom futbalového klubu Olimpia. Smutnú správu zdieľal v pondelok 31. januára na svojom instagramovom profile, rovnako ako aj na profile jeho zosnulej ženy. "Jednou z Cristininých priorít bolo byť nablízku svojim nasledovníkom," uviedol trúchliaci manžel. Posledné zbohom ale bude určené len pre najbližších priateľov a rodinu, ako dodal a poprosil o rešpektovanie potreby súkromia v ťažkých chvíľach.

Krásna mama troch detí našla svoju smrť na hudobnom koncerte v Paraguaji: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristina Aranda (@vitaaranda)

Súvisiace články

Najčítanejšie