Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TAKTO sú na tom Vrbovskí s peniazmi! Jasmina prekvapila úprimným priznaním!
Zdielať na

TAKTO sú na tom Vrbovskí s peniazmi! Jasmina prekvapila úprimným priznaním!

Archívna reportáž

Riešenie financií je snáď pre každú rodinu zásadná otázka. V tomto smere vzniká mnoho sporov aj medzi partnermi, keďže často nemajú dobrý prehľad o ich stave a potom nastávajú trenice, kto, na čo a koľko prispieva. Finančná gramotnosť je už nejakú dobu témou, ktorá by sa mala riešiť podľa odborníkov od detstva. Ľudia sa ale o peniazoch zväčša na verejnosti rozprávajú neradi, je to veľmi citlivá téma. Každý má iste dobrý dôvod, prečo to tak je, ale dobré rady a skúsenosti ostatných by nemali uškodiť nikomu.

​O túto tému sa zaujíma aj moderátorka a manželka hudobníka Patrika Vrbovského (45) alias Rytmusa, Jasmina Alagič Vrbovská (32). Aj preto sa zaujíma o informácie, ako nakladať s peniazmi, hoci o ne rozhodne núdzu nemajú Po vzhliadnutí jedného príspevku na internete na tému, ako si majú rozdeliť peniaze manželia sa dozvedela, že by mali mať až štyri bankové účty, kde rozdelia ich zárobky na rôzne účely, aby mali vždy prehľad kde sa míňajú a mohli to priebežne korigovať.   

"Účet, na ktorý sa vkladajú a z ktorého sa platia všetky potrebné pravidelné účty, účet, na ktorý obaja prispievajú každý mesiac pre nich prijateľnou sumou a je to ich spoločný sporiaci účet a keď chcú odtiaľ vyberať, potrebujú podpis toho druhého, takže manipulácia s týmito peniazmi je po rozhodnutí oboch, ďalej čisto jeho účet, kam on posiela peniaze pre svoje potešenie, a čisto jej účet pre jej sny, rozmary, čokoľvek," vymenovala Jasmina účely účtov podľa nemenovaného odborníka. Jasmina sa chcela o tento pomerne neobvyklý názor podeliť s priaznivcami. Položila im otázku, ako riešia peniaze vo svojom živote oni, ale najskôr vyšla s farbou von ona sama.

Jasmina si vie vďaka svojmu rečníckemu talentu zarobiť slušné peniaze moderovaním tých najväčších televíznych projektov:

"Mňa takéto veci veľmi zaujímajú a nebudem len zvedavá, ale aj otvorená: my to máme tak, že všetky účty platí môj manžel, ostatné výdavky z väčšej časti platím ja," začala svoj komentár Jasmina. "Dovolenky, rozmary, potrebné a nepotrebné veci veľmi spontánne na striedačku, jednoducho to vôbec neriešime, nehnuteľnosti máme tak, že dom kúpil manžel = ale je náš, chatu staviam ja za svoje peniaze = ale je naša, byt sme kúpili spolu a všetky ostatné investície sú rovným dielom spoločné," napísala ďalej veľmi otvorene svojim sledovateľom. Iste ale majú mnohí z nich hypotéky, požičky auto a iné veci do domácnosti, takže na štyri rôzne účty by už ani nemali poriadne čo vkladať. Vrbovskí tento problém neriešia a zjavne investujú čo najviac z peňazí do nehnuteľností, čo sa javí byť stále jedna z najlepších investícií.

Jasmina nedávno prezradila čo to z domácej kuchyne, v príspevku ju však zaujímalo, ako majú podelné rodinné financie jej fanúšikovia:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie