Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Väčší TRAPAS Jasmina ešte nezažila! Z TOHTO sa bude asi dlho spamätávať!
Zdielať na

Väčší TRAPAS Jasmina ešte nezažila! Z TOHTO sa bude asi dlho spamätávať!

Archívna reportáž

Rodinka Vrbovských sa vybrala na mesiac na prekrásny ostrov Maurícius. Aktuálne sú už zhruba v polovici pobytu a k trojici Jasmina - Rytmus - Sanel sa pridal aj azda najlepší kamarát moderátorky, Milan Švingál. Práve videjká s týmto chlapíkom patria medzi to najšialenejšie, čo Jasmina zverejňuje, no to, ako dopadol ich najnovší exhibicionistický počin, nečakal vôbec nikto.

​Už takmer dva týždne si Jasmina s manželom, synčekom a s jej kamarátom Milanom Švingálom, užívajú krásy ostrova Maurícius. Z každej zverejnenej fotky či videa priam srší, ako si to vychutnávajú a nevynechajú azda žiadnu atrakciu, ktorú tento vyhľadávaný ostrov ponúka.

Denne pridávajú na Instagram fotky a videá z úžasných kútov ostrova, až sa zdá, že si nazbierajú zážitkov čo iní ani za celý život. Prekrásny zelený ostrov ukrýva džungľu, vodopády a najmä dokonalé pláže. Na jednej z nich večer po zotmení Milan s Jasminou trochu špásovali a Rytmus to ochotne zazamenával na mobil.

Sanel má rodičov omotaných okolo prsta, v tom najlepšom zmysle slova:

Aj tentokrát išlo o smiešne tančeky tohto šialeného dua, no vyvrcholenie večera prišlo až v momente, keď sa chcela Jasmina ladným pohybom vzniesť z plážového ležadla a mala ju podržať bambusová tyč. No nepodržala, zlomila sa. Jasmina padla na zem a jediné, čo bolo počuť, bol záchvat smiechu všetkých prítomných.

No jeden z nich sa nesmial - malý Sanelko utekal mame na pomoc a chcel dať zrejme ťažkú, hrubú tyč preč. No tá s dunivým zvukom treskla priamo na Jasmininu pravú lopatku. Hoci to znelo mimoriadne bolestivo, všetci dostali ešte väčší záchvat smiechu. "Prisahám, že posledné čo som počula bolo: 'Maminka, pomôžem Ti'. PS: veľmi cením môjho kamaráta do dažďa Milana, ktorý zatiaľ čo mi malý shaolin zlomil bambus o lopatku, šťal na strome. PS2: deti sú radosť (?), PS3: deti sú požehnanie (?!!!)," napísala Jasmina vtipný komentár k videjku. To si okamžite získalo tisíce srdiečok a vyrehotaných smajlíkov. Skutočne toto by sa nepodarilo, ak by to plánovali, o to lepší je výsledok. Ešteže má Jasmina nekonečný zmysel pre humor a podelila sa s fanúšikmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie