Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jedna z najkrajších žien sveta šokovala priznaním v slzách! Má len 25 rokov a TENTO obrovský problém!
Zdielať na

Jedna z najkrajších žien sveta šokovala priznaním v slzách! Má len 25 rokov a TENTO obrovský problém!

Archívna reportáž

Mnohé ženy pozerajú s veľkým obdivom na dokonalé modelky na obálkach módnych časopisov a na sociálnych sieťach a neraz iracionálne túžia vyzerať rovnako. Nielenže je nemožné, aby mali všetky ženy podobné štíhle tvary, ale aj tieto módne ikony nežijú vždy v takom raji, ako to pôsobí z obrázkov. Dôkazom toho je aj krásna Bella Hadid (25). Je modelkou už od svojich šestnástich rokov a veľmi rýchlo sa vyšvihla medzi najväčšie hviezdy modelingu. No vypýtalo si to svoju daň. Táto práca je totiž veľmi namáhavá, aj keď sa to mnohým iste nezdá, iste aj fyzicky, no najmä psychicky.

​Prednedávnom sa Bella, sestra ešte o niečo slávnejšej modelky Gigi Hadid (26), prvýkrát otvorila a priznala, že aj ona má problémy s duševným zdravím. Na dôkaz priložila niekoľko uplakaných fotografií, na jednej dokonca vidieť, ako má na ruke nasadenú kanylu. "Trvalo dlho, kým som si to uvedomila, koľkokrát som bola na dne a vyhorela som," zverila sa svojim sledovateľom, ktorých má skoro 50 miliónov. Radila, aby každý na sebe dostatočne pracoval, venoval čas aj sám sebe, aby mal možnosť pochopiť svoje traumy, radosti a dozvedel sa o svojej bolesti viac. Potom môžu zistiť, ako to zvládnuť.

Bella svojho času zistila, že ju upokojuje pohárik alkoholu a zrejme nielen jeden, ale potom musela znášať aj následky. Po jazde autom, keď jej namerali v krvi alkohol, prišla načas podmienečne o vodičský preukaz. "Svoj podiel na pití mám za sebou," povedala pre InStyle Hadid, ktorá sa rozhodla prestať piť už pred pár mesiacmi a teraz dokonca propaguje svoju značku nealko nápojov.

Keď sa ukáže Bella na móle, hneď je rozruch:

Január sa rozhodla mať po prvýkrát celkom suchý. "Milovala som alkohol a dospelo to až do bodu, keď som dokonca začala, viete, rušiť večery, pri ktorých som mala pocit, že sa nebudem vedieť ovládať," zverila sa so svojim veľkým problémom so slzami v očiach v instastories. Vysvetlila, že "bolo oveľa ťažšie vziať do ruky pohár" po tom, ako jej lekár, ktorý je aj poradca pre jej značku nealkoholických nápojov, ukázal účinky alkoholu na mozog. O týchto nápojoch bez alkoholu s rastlinným zložením tvrdí, že zlepšujú sústredenie a kreativitu. Vlani v septembri sa stala spoluzakladateľkou a partnerkou spoločnosti Kin po tom, ako zistila, že jej nápoj pomáha pri úzkosti, mozgovej hmle spôsobenej boreliózou a vyhorení z neustálej práce a cestovania.

Po ročnej pauze sa Bella opäť pridala k tímu modeliek Victoria's Secret:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella ? (@bellahadid)

"Necítim potrebu piť alkohol, pretože viem, ako ma to ovplyvní o tretej ráno, keď sa zobudím s príšernou úzkosťou a myslím na tú jednu vec, ktorú som povedala pred piatimi rokmi, keď som maturovala," opísala  Bella momenty, ako pozná azda každý. "Je tu len ten nekonečný efekt, v podstate viete, že bolesť a stres nestoja za tých pár drinkov, ktoré v skutočnosti veľmi nepomohli, viete?" vyznala sa so svojich neblahých skúseností a vstupovala do svedomia aj ostantným. Hadid tiež upozorňuje na problém sociálnych sietí. "Sociálne médiá nie sú skutočné. Všetci, ktorí s tým bojujú, prosím, pamätajte na to. Ďakujem za vašu podporu. Znamená to pre mňa viac, než si myslíte," napísala priam výzvu fanúšikom v oduševnenom príspevku. Snáď sa jej podarí tento boj vyhrať.

Súvisiace články

Najčítanejšie