Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jágrova láska v svadobných šatách! Budú konečne zvoniť tomuto páru zvony?
Zdielať na

Jágrova láska v svadobných šatách! Budú konečne zvoniť tomuto páru zvony?

Zdroj: Instagram/DB

Aj keď by už mnohí priaznivci legendárneho hokejistu Jaromíra Jágra (49) radi videli tohto zarytého starého mládenca v manželskom chomúte, on stále tvrdošijne odoláva. Po svojom boku mal už veľa krásavíc, ale ako prišli, tak časom aj odišli. Ani teraz nežije sám, jeho srdce si získala mladá žena Dominika Branišová (27). Vekový rozdiel medzi nimi nie je malý, ale ani jednému to neprekáža. Jaromír bude oslavovať o pár týždňov päťdesiatku, no energie má stále dosť. Je však najvyšší čas, ak si chce založiť rodinu, aby začal vážne rozmýšľať aj nad svadbou. On ale na túto tému zaryto mlčí. O čosi zhovorčivejšia je jeho mladá priateľka, ktorá sa príležitostne venuje modelingu.

​Nedávno fotila Dominika nové modely Zuzany Lešák Černej, medzi ktorými nechýbali ani svadobné šaty. Jedny z nich mala na sebe aj Dominika. No zdá sa, že tie jej to ešte neboli. "Svadbu neplánujeme, ani o nej nehovoríme," odpovedala Branišová pre Super.cz s úsmevom bez dlhého rozmýšľania, akoby túto otázku očakávala. Ale predsa len nejakú predstavu o nej má. "Veľmi o tom nerozmýšľam. Viem len, že svadba bude len medzi nami dvoma, možno niekde na pláži. Bez novinárov," zareagovala síce neurčito, ale pritom veľmi jednoznačne dala najavo, že to s Jágrom vyzerá vážne.

Predstavu o malej svadbe má jasnú už dlhšiu dobu. "Len ja a ženích. Tým to končí. Že by som vyberala šaty alebo prstene, tak to neplatí. Nemáme to tak, že by sme sa ako širšia rodina stýkali. Boli by tam nanajvýš rodičia. Veľká svadba neprichádza do úvahy. Ani Jaromír nie je typ, ktorý by túžil po veľkej svadbe. Nemá rád veľké akcie," vysvetlila Dominika hlavný dôvod, prečo rozhodne neplánuje honosnú svadbu, kde by sa mohla predviesť ako nevesta v plnej paráde, ako túži mnoho žien. Ako modelka si už krásne svadobné šaty užila. Inak ale proti veľkým svadbám nič nemá, pokiaľ si to želajú ženích s nevestou a vedia si to aj užiť. 

Jaromír Jágr sa po úspešnej kariére v NHL rozhodol viesť vlastný hokejový tím Rytíři Kladno:

​Jágr však nie je veľmi spoločensky aktívny typ, ale Dominika sa mu dokáže prispôsobiť. Spoločných priateľov s hokejistom veľa nemajú. "Náš okruh priateľov je úzky. Boli sme na svadbe Petra (Jágrov kamarát a promotér Petr Větrovský, pozn. red.) a mali síce väčšiu svadbu, ale keďže som tam bola ako hosť, tak sa mi to páčilo," spomína na spoločenskú udalosť, kde Jágr nemohol chýbať a zobral so sebou aj Dominiku."Niekedy v mojich sedemnástich rokoch sa ma niekto spýtal, kde sa vidím o desať rokov, a ja som odpovedala, že by som už chcela mať rodinu. Ale ja dnes v živote nič neplánujem a nepremýšľam o tom, že by som chcela rodinu a deti. Ja teraz všetko nechávam plynúť, ako to  život prináša," skonštatovala už pred časom. No aj táto poznámka by sa dala chápať ako nenápadný apel na českého hokejového boha, aby sa už konečne rozhýbal.

Dominika nemá o pracovné ponuky núdzu, nedávno si zapózovala aj v svadobných šatách. Jej vlastná svadba je vraj zatiaľ ešte v nedohľadne: 

Fotky Dominiky v svadobných šatách si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie