Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Všetko je inak! Gottová to KONEČNE dokázala a plány sa tým absolútne zmenili!
Zdielať na

Všetko je inak! Gottová to KONEČNE dokázala a plány sa tým absolútne zmenili!

Archívna reportáž

Aj keď pred príletom Dominiky Gottovej (48) do Prahy avizovala ako ona, tak aj zdroj z jej okolia, že sa chce vrátiť do rodiska natrvalo, ale musí si nájsť prácu, všetko je zas inak. Dominika mení názory a plány ako počasie. "Timo sa chystá do zámoria znovu a ja to sama v Helsinkách nedávam. Finančne, ani psychicky! Preto si chcem naozaj nájsť prácu v Prahe a mať nejaké istoty, aj keď mám k Čechom veľké výhrady. Ale mám tam aspoň kamarátov," napísala pred odletom z Helsínk Dominika. Teraz ale hovorí niečo diametrálne odlišné. "Všetko je teraz v úplnom poriadku, sme si ešte bližší ako kedykoľvek predtým, prekonali sme krízu. Tých 20 rokov sa nedalo vymazať, je to starý dobrý Timúšik, môj medvedík," zverila sa Expresu na krste emotívneho videoklipu Pro Tebe, na ktorom spolupracovala s Gabrielom Grillottim a  predniesla v ňom slová svojmu otcovi do neba.

Žiadnu krízu vo vzťahu s manželom Dominika nepripúšťa a teší sa zas pre zmenu na návrat do Helsínk. "V Helsinkách sa mi žije dobre, mám tam súkromie, nemusím sa báť vyjsť na ulicu," vysvetlila dôvod. A tiež má už väčšiu šancu, že si tam zoženie svoju vysnívanú prácu v ochranke. "Opakovala som skúšku, bola veľmi ťažká a v úradnom jazyku. Prvýkrát sa mi to nepodarilo, ale 29. decembra som ju urobila. Ale vedela som, že budem tu, tak by som nemohla v novej práci povedať, že si hneď zoberiem dovolenku," prezradila s radosťou Dominika, ktorej niekoľko predchádzajúcich pokusov zlyhalo. "Je to výzva, teším sa na to. V mojom veku už musím premýšľať o niečom inom ako len o práci barmanky. O rok a pol budem mať 50 rokov, takže sa za tým barom veľmi nevidím," domnieva sa a zjavne vidí svoju budúcnosť na pozícii strážnej služby.

Na najstaršej Gottovej dcére zaujala na krste jej premena vizáže vďaka novej farbe vlasov a účesu, ktovie,čo jej nato povie jej manžel, ktorý je podľa všetkého ešte stále v Helsinkách. Do Prahy nemohol prísť kvôli očkovaniu. "Má len jednu dávku, vracal sa z Mexika, kde to nebolo povinné. Druhé očkovanie ho čaká 27., tak potom možno niekedy v atraktívnejších mesiacoch," zdôvodňovala jeho neprítomnosť v jej rodnom stovežatom meste. Počas jej krátkeho pobytu tam má však bohatý program. Čakajú ju viaceré stretnutia s mamou aj priateľmi.   

Pozrite si klip k pieseni Pro Tebe, spoločnému projektu Gabriela Grillotti a Dominiky Gottovej: 

Hlavné povinnosti okolo nahrávania videoklipu jej zrejme jeho krstom už skončili."Mala som obrovskú trému a bála sa, či to nebude problém a prepadák. Tri dni predtým som si povedala, že to nedokážem, že nie som schopná takto vystúpiť pred verejnosťou," priznala sa strémovaná, málo si veriaca Gottova dcéra. "Na túto pieseň by mi možno povedal, či som sa úplne nezbláznila. Sám veľmi dobre vedel, že so spevom to so mnou nikam neviedlo. Dedičstvo je v tomto prípade absolútna nula," zverila sa sebakriticky s jej slabou stránkou. Vo videoklipe s piesňou venovanou otcovi ale nespieva. Text jej prednesu jej vraj pomohol zostaviť Petr Vojnar a takmer isto sa zúčastnil aj nahrávania.

Dominika bola povestná svojou peroxidovou blond hrivou, dnes je z nej brunetka. Na fotke s Gabrilom Grillottim:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriel (@gabrielgrillotti)

Súvisiace články

Najčítanejšie