Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Plačková prichystala manželovi mega oslavu narodenín! TOTO je ale totálne najšialenejší darček!
Zdielať na

Plačková prichystala manželovi mega oslavu narodenín! TOTO je ale totálne najšialenejší darček!

Archívna reportáž

Nápaditosť rozhodne nechýba známej influencerke Zuzane Plačkovej (30). Vždy sa chcela nejako odlišovať od priemeru, čo bolo základom jej úspechu. Svoju výnimočnosť predvádza hlavne na Instagrame, kde ohuruje luxusom a svojím zjavom a veľmi slušne na tom zarába. Zdá sa, že žiadna položka pre ňu nie je dosť vysoká, aby si nedopriala to, čo práve chce. Buchla sa po vrecku aj v prípade oslavy 33. narodenín jej manžela, no dokonalú výzdobu a obrovskú tortu zatienil jeden nečakaný darček.

Strauszovci sa len nedávno sa vrátila z Mexika, kde si užívali slnko, more a nekonečný luxus. Nezabudli odtiaľ pridávať na Instagram kvantum fotiek a videí, aby boli priaznivci Zuzany v obraze, čo všetko si môže dovoliť. No hneď po ich príchode domov riešila, ako prekvapí k narodeninám svojho manžela. "Urobila som Renému prekvapko. Večeru s našimi priateľmi," informovala na Instagrame svojich sledovateľov. Najviac sa zrejme tešila ale na to, ako zareaguje, keď dostane naozaj nevšedný darček. Zrejme sa jej skutočne podarilo ho poriadne prekvapiť. Ktovie, z čoho mal väčšiu radosť, či zo živej sliepky, alebo zo zlatých vajíčok vedľa nej. 

Plačková manžela oslavou s kopou hostí a parádnou výzdobou poriadne prekvapila:

Instagram/QP

René vraj pri preberaní neobvyklého darčeku neskrýval dojatie."K narodeninám som dostal sliepku, ktorú si necháme. Uvidíme, ako sa o ňu postaráme. Máme tu úplnú zoologickú záhradu. Budeme tu mať prasiatko a sliepočku," zveril sa hneď na druhý deň po oslave na sociálnych sieťach. Hlavu má však plnú aj od starostí, kde sliepku v ich luxusnom dome umiestniť. Už sa im tam pohybuje voľne ich malé prasiatko Tinky, ktoré už ale má svoje miesto. "Je fakt inteligentné, chodí čurať a kakať na plienku a má svoj vlastný peliešok, kde spí," pochválila ho z neho uveličená Zuzana. Dostali ho ako darček k ich šiestemu výročiu svadby.

Koncom septembra 2021 zažila Zuzana s manželom nepríjemné chvíle v cele predbežného zadržania, dnes si opäť užívajú slobodu plnými dúškami. Obvinenie ale stále trvá:

"Takže máme prvé prasiatko a chceme ešte jedno. Na druhé si ešte musíme počkať, už sa ale veľmi tešíme. S Reném sme si vždy hovorili, že keď sa budeme sťahovať do domu, tak budeme mať prasiatka," plánovala Plačková po dobrej skúsenosti zo správania Tinkyho v ich novom dome. Skôr, ako druhý prírastok v podobe prasiatka, ale prišla do teraz do ich domu sliepka. Musia vymyslieť, kde bude mať kurník. Zatiaľ bude mať úplnú voľnosť. "Nechala som jej otvorené dvere, keby chcela, tak môže dovnútra. Zatiaľ býva v párty domčeku. Pokiaľ máte nejaký nápad, kde kúpim malý chlievik alebo kurník, tak to rada zariadim," zdieľala na Instagrame so sledovateľmi jej starosti. Vraj by rada zaobstarala ďalšiu sliepku, aby sa táto necítila osamelá. Pomaly si takto budujú hospodárstvo, akurát, že nie je isté, či budú zvieratá z betónovej "záhrady" bez zelene nadšené.

René sa narodeninovému darčeku v podobe sliepky veľmi potešil, dnes už chystajú pre opereného miláčika luxusný kurník na bývanie: 

Instagram/QP

​Trojposchodová torta bola dokonalá, ako inak, opäť to bolo o peniazoch:

Instagram/QP

Súvisiace články

Najčítanejšie