Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rýchly koniec veľkej lásky?! Prachař a jeho nová priateľka sa škaredo pohádali na verejnosti!
Zdielať na

Rýchly koniec veľkej lásky?! Prachař a jeho nová priateľka sa škaredo pohádali na verejnosti!

Archívna reportáž

Ešte nedávno sa všetci priaznivci zamilovaného páru Jakub Prachař (38) a Sára Sandeva (24) tešili, akí sú spolu dokonalí. Tvoria sympatický pár a na Jakubovi bolo vidieť, že je po uši zamilovaný. Láska medzi nimi prepukla vlani v lete počas nakrúcania detektívneho seriálu Dvojka na zabití, kde si zahrali zdanlivo nesúrodý pár, ale práve to ich k sebe priťahovalo. Asi sa to v ich prípade prenieslo aj do reálneho života. Tak zamilovaného Prachařa azda nikto ešte nevidel. Odrazu nemal problém ani so zverejňovaním fotiek, kde sa s mladou herečkou bozkáva či objíma. Nový vzťah berie zjavne vážne a Saru nielenže zoznámil s mamou, ale aj ona jeho s jej rodičmi, pôvodom z Macedónska.

Nie každý deň svieti vo vzťahu slnko, čo potvrdzuje aj čudná scénka, ktorá sa teraz medzi touto dvojicou odohrala priamo pred očami verejnosti, píše portál Extra.cz. Svoj temperament ukázal Prachař na ulici, keď zrejme po hádke vyštartoval rezkým krokom zjavne rozčúlený a nedbal, že Sara za ním zaostávala o niekoľko krokov. Vôbec si nevšímal to, že mladé žieňa zostalo ako zmoknutá sliepka so zvesenou hlavou a so slzami v očiach za ním, no on nedbal kričať a nepekné slová nepočula len Sára, ale aj svedkovia scénky: "To si sa snáď úplne pos*ala!" To skutočne nie sú slová, ktoré by si mali vymieňať zaľúbenci, v tej chvíli rozhodne nevyzerali ako šťastný zamilovaný pár.

Možno to bol prvý väčší spor medzi nimi, ale ktovie, keďže Kubo je známy svojou výbušnou povahou. Niečo o tom vie aj jeho sestra Mariana, ktorá si užila jeho iróniu a rôzne nálady, keď spolu počas pandémie nejaký čas bývali u mamy, herečky Dany Batulkovej. Tá bola nakoniec rada, ako sa priznala, keď si obaja našli bývanie každý zvlášť a v dome mala opäť pokoj, na ktorý je zvyknutá. Jakub z domu odišiel, keď bol ešte študent a je zvyknutý na nezávislý spôsob života. Dlho nedokázal vydržať ani vo vzťahu s tiež veľmi temperamentnou Agátou Hanychovou, ktorá momentálne prežíva veľkú lásku s úspešným chirurgom zo Slovenska.

Jakub Prachař v rozhovore prezradil, čo majú muži radi na ženách:

​Priznáva, že s Jakubom to nebolo ľahké, ale zato silné. Ani on na ňu nevie zabudnúť, no nie práve v tom najlepšom zmysle - jeho sarkastické poznámky na jej konto počas talentovej súťaže ČSMT Agátu rozhodne potešiť nemohli. O to viac, že už onedlho to začne chápať aj jediná Prachařova dcéra Mia. Jakub bol ale od malička ťažký oriešok, zrejme s tým musí rátať aj každá žena, ktorá chce byť po jeho boku. Dana Batulková spomínala, že si občas aj poplakala kvôli správaniu Jakuba, keď bol malý. Ako vidieť, ani ako dospelý ešte Jakub tak celkom nespĺňa predstavy zrelého muža. Snáď to ale v prípade sporu so Sandevou bola len bezvýznamá búrka.

Sára a Jakub tvoria sympatický pár, avšak aj nad ich vzťahom, zdá sa, občas prehrmí poriadna búrka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Súvisiace články

Najčítanejšie