Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Temný január, tretia samovražda medzi potomkami slávnych! O syna prišla hviezda Tarantinoviek!
Zdielať na

Temný január, tretia samovražda medzi potomkami slávnych! O syna prišla hviezda Tarantinoviek!

Zdroj: Instagram/MM

V kruhoch slávnych už január ani horšie dopadnúť nemohol. Ak sa hovorí, že práve v prvom mesiaci roku je aj najdepresívnejší deň, zrejme sa to nevzťahuje len na ten jediný Modrý pondelok. V priebehu niečo vyše dvoch týždňov prišla ďalšia zdrvujúca správa, tentokrát z Hollywoodu. Na život si siahol 26-ročný syn hviezdneho herca Michaela Madsena (64).

​Speváčka Sinead O'Connor, herečka Regina King a, žiaľ, už aj herec Michael Madsen na prvý mesiac roku 2022 nikdy nezabudnú, no v tom najsmutnejšom zmysle. Všetci traja prišli o synov, Sinead o 17-ročného, Regina a Michael o rovesníkov - 26-ročných mladých mužov. A všetci traja sa rozhodli odísť z tohto sveta vlastnou rukou.

Hudsona Madsena našli mŕtveho na jednom z havajských ostrovov, kde si zrejme sám spôsobil strelné zranenie, píše portál The Sun. Úrady nepotvrdili, kedy presne sa tragédia odohrala. Hovorkyňa oddelenia súdneho lekára v Honolulu uviedla: "Môžem potvrdiť, že 26-ročný Hudson Lee Madsen zomrel na následky strelného poranenia hlavy pri podozrení na samovraždu na ostrove Oahu."

Pripomeňte si Michaela Madsena v známej scéne z filmu Kill Bill:

Podľa profilu na Facebooku žil Hudson so svojou manželkou Carlie v meste Wahiawa na Havaji. Len pred týždňom Carlie na sociálnej sieti napísala pochvalu "úžasnému manželovi" Hudsonovi za to, ako veľmi jej pomáhal, keď absolvovala operáciu. "Úžasne mi pomohol aj pri zotavovaní a som mu za to veľmi vďačná," verejna zložila poklonu svojmu mužovi a nezdalo sa, žeby medzi nimi panovali nezhody. Hudson slúžil v americkej armáde a na svojich sociálnych sieťach zverejnil fotografie z Afganistanu.

Zosnulý Hudson s manželkou, ešte pred mesiacom sa zdalo byť všetko v úplnom poriadku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carlie Madsen (@carliefry11)

Krstným otcom zosnulého Hudsona bol legendárny filmový režisér Quentin Tarantino (58), dobrý priateľ jeho otca. Boli dlhoroční spolupracovníci, ktorí spoločne pracovali na trhákoch ako sú Reservoir Dogs, Kill Bill, Osem hrozných či Vtedy v Hollywoode. Rodina vo vyhlásení pre The Blast uviedla: "Sme zdrvení a ohromení smútkom a bolesťou nad stratou Hudsona. Jeho pamiatku a svetlo si budú pamätať všetci, ktorí ho poznali a milovali".  Michael je otcom aj  25-ročného Calvina a 16-ročného Luka, ktorých má s manželkou, herečkou DeAnnou Madsen, ich syn bol aj zosnulý Hudson. Synov Christiana (31) a Maxa (27) má s bývalou manželkou Jeannine Bisignano.

Herec so synmi, keď boli ešte malí:

Súvisiace články

Najčítanejšie