Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najväčšia rana pre matku! Syn oscarovej herečky spáchal samovraždu
Zdielať na

Najväčšia rana pre matku! Syn oscarovej herečky spáchal samovraždu

Zdroj: Instagram/Desdune

Najťažšie chvíle v živote zažíva po speváčke Sinead O'Connor aj oscarová herečka a režisérka Regina King (51) známa z filmov Ray, Nepriateľ štátu, Jerry Maguire či Keby steny mohli hovoriť. Jej jediný syn, len 26-ročný Ian Alexander Jr., sa krátko po oslave narodenín rozhodol odísť dobrovoľne z tohto sveta, píše portál People. Svoju matku pritom veľmi miloval, rovnako ako ona jeho. "Všetko najlepšie k narodeninám, som na teba tak nesmierne hrdý a inšpirovaný tvojou láskou, umením a gangsterstvom! To, že som mohol sledovať, ako berieš tento život za krk a robíš ho svojím, je niečo, za čo ti budem navždy vďačný," napísal Ian mame pred rokom k narodeninám na Instagram. "Mať ťa za matku je ten najväčší dar, aký som si mohol priať. Byť všetkým, čím si, a zároveň mať vždy čas na mňa, milovať ma a bezpodmienečne ma podporovať, je naozaj pozoruhodné. Celý marvelovský vesmír na teba nemá, si skutočná superhrdinka! Milujem ťa, mami! Tento deň a každý Tvoj deň," pridal dokonalé vyznanie syna matke, no žiaľ, teraz jej zasadil tú najhlbšiu ranu, ako sa len dá.

​Jej pocity by iste nechcel prežívať nikto. "Naša rodina je stratou Iana zničená na najhlbšej úrovni. Bol takým jasným svetlom, ktorému tak veľmi záležalo na šťastí druhých. Naša rodina žiada o úctivé pochopenie v tomto súkromnom období," uvádza sa vo vyhlásení zdrvenej herečky, ktoré poskytol jej zástupca. Syn znamenal pre ňu veľa."Som dojatá, pretože môj syn je úžasný mladý muž a musela som sa stať matkou, aby som si uvedomila, aká neuveriteľná žena je moja matka. Neviete, čo je to bezpodmienečná láska. Možno hovoríte, že áno, ale ak nemáte dieťa, neviete, čo to je. Ale keď ju zažijete, je to to najplnšie, čo kedy bolo. Takže to je na mne to najväčšie. Byť Ianovou mamou," vyznala sa svojho času Regina King zo svojej hlbokých materinských citov.

Pripomeňte si Reginu King v populárnom seriáli Watchmen:

V rozhovore pre People z roku 2018 hovorila o tom, ako Alexander obdivoval, čo všetko bolo potrebné na zdokonaľovanie jej hereckého umenia. "Dokázala som si vychutnať každý okamih tak, ako sa odohrávalMusela som rásť spolu so synom, takže teraz je dosť starý na to, aby bol svedkom práce, ktorú som do toho vložila, a rozhodnutí, ktoré som urobila, alebo neurobila, pretože som mama," opísala herečka pocity mnohých matiek. "Myslím si, že jednou z najťažších vecí, najmä pre túto novú generáciu, je aj cvičenie sebadisciplíny, aby ste robili veci, ktoré milujete s vedomím úsilím. Mám pocit, že môj syn bol toho naozaj svedkom, pretože je starší," vyznala sa Regina krásne synovi, zároveň s odkazom pre mladých. 

Ian vystupoval pod pseudonymom Desduné, iba pár dní po premiére piesne Green Eyes spáchal samovraždu: 

Ian Alexander Jr. bol hudobník a dídžej. Vystupoval pod menom Desduné a svoju poslednú pieseň vydal 7. januára. Koncom tohto mesiaca mal dokonca vystúpiť v Los Angeles. Svoje posledné príspevky uverejnil na Twitteri 14. januára, päť dní pred svojimi 26. narodeninami a týždeň pred svojim tragickým skonom. "Nemyslím si, že Instagram je pre mňa zdravý," stálo v jednom z jeho tweetov. V ďalšom napísal: "Poznáte tú epizódu SpongeBoba, kde mu idú do mozgu... áno, tá naozaj zasiahla." Po tomto tweete zdieľal obrázok zo známeho detského seriálu a nasledoval ešte mrazivejší príspevok: "Ubehla minúta, ale teraz sme na skok späť. Nechcete povedať, že ste podporovali Desduného pred výbuchom?" Nie je jasné, čo myslel tým výbuchom, lebo následne ešte vyzýval ľudí, aby si kúpili lístky na jeho vystúpenie. To už ale, žiaľ, neodohrá.

Ian a jeho mama Regina mali vrúcne puto, nevedno čo trápilo mladého umelca natoľko, že sa rozhodol pre to najhoršie možné riešenie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa desduné (@desdunemjv)

Vyznanie Reginy synovi spred pár rokov láme srdce:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Regina King (@iamreginaking)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie