Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ceterová prelomila mlčanie! Jej priznanie šokuje a údajného milenca rozhodne nepotešilo!
Zdielať na

Ceterová prelomila mlčanie! Jej priznanie šokuje a údajného milenca rozhodne nepotešilo!

Archívne video

Doteraz pôsobili navzájom si odporujúce, stále meniace sa prehlásenia o údajnej nevere slovenskej playmate Lele Ceterovej (32), snúbenice Karlosa Vémolu (36), veľmi zmätene. Všetko to spustil Karlos jej obvinením z nevery v návale hnevu na sociálnej sieti. Zmienil sa aj o jej konkrétnom údajnom milencovi, ktorý mal byť jeho kamarátom a dodavateľom potravy pre jeho zvieratá. Potom sa mu ale ospravedlnil, že sa zmýlil. Lela všetko popierala a odišla aj s deťmi z jeho domu ku kamarátke. Zakrátko sa ale vrátila, ba dokonca s ním letela na výlet do Dubaja. Tam si zrejme všetko obaja vyjasnili a Lela sa teraz rozhodla zverejniť svoj pohľad na vec.

"Pred časom som sľúbila, že sa vyjadrím ku všetkému, čo sa stalo. Najradšej by som však mlčala a zachovala si noblesu, ale to, čo sa deje ďalej, je už príliš, a preto musím povedať veci zo svojho pohľadu. Nebudem sa tu prikrášľovať, každý si aj tak urobí vlastný názor," uviedla Ceterová v rozhovore pre Blesk. Potvrdila to, čo priznal aj Karlos, že už dlhšiu dobu nemali pokojné obdobie kvôli jeho zdravotným problémom. "Ak Karlos nemôže trénovať a zápasiť, nie je pokojný a v poriadku. Je nervózny, nepokojný a rozhodí ho čokoľvek. Bohužiaľ, dôsledkom toho je, že jeho náladu odnášajú jeho najbližší, a hoci som sa vždy snažila byť tolerantná a chápavá, nezvládla som to," priznala. Útechu jej poskytol Vémolov kamarát, práve spomínaný Vít Kaiser. Ten jej pomáhal aj s obhliadkou bývania, kam sa chcela od Vémolu odsťahovať.

Neustále spory ju poznamenali psychicky, no navyše musela ísť krátko po pôrode aj na urgentnú operáciu do nemocnice. Trápilo ju aj to, že Karlos bol nestále preč a domov chodil neskoro v noci. Najmä kvôli deťom a pokoju sa preto rozhodla od neho odísť. "Pomoc mi ponúkol mužov toľko spomínaný kamarát a sponzor môjho muža," prezradila konečne, kto bol ten vinník hnevu Karlosa. "Hlavne mi hovoril veľa škaredých vecí o Karlosovi a vyťahoval jeho nálady, hriechy a podobne, pre ktoré sa mi Karlos ešte viac vzďaľoval a utvrdzoval ma v rozhodnutí odísť od neho," opísala jeho neférové praktiky. Ale neostal len pritom, získaval si jej priazeň kúpou darčekov, vrátane diamantového prsteňa. Lele tvrdil, že pre trvalé problémy v manželstve sa chce rozviesť. Vraj je všetko na jeho krku, vrátane starostlivosti o ich deti, manželka ani o neho vôbec nestojí, za čo ho Lela ľutovala. Chcel by vraj fungujúci vzťah. Otázne je, či ho týmto načisto nepochoval, lebo ešte pred 2 týždňami za ním manželka po Vémolovom obvinení z nevery pevne stála.

Týmto šokujúcim videom Karlosa začala pred viac ako mesiacom kauza nevery vo vzťahu s Lelou:

"Priznávam sa, výborne ma zmanipuloval, klamal mne, jeho manželke, Karlosovi a zobral mi telefón, lebo sa bál, že pravda vyjde najavo," vysvetlila aj záhadu s mobilom. "Pri živote ho zjavne držia len financie jeho manželky, ako som sa dozvedela od mnohých ľudí a ako to mne samotnej tiež prišlo. Mrzí ma, že som sa ním nechala zmanipulovať," uznala, ale vinu pripísala svojim rozhádzaným hormónom po pôrode. K intimite medzi nimi vraj neprišlo, aj vzhľadom k jej stavu po pôrode a operácii. "S Karlosom sme si doma všetko vysvetlili a ďalej budeme fungovať ako rodina. Za toto by som sa chcela Karlosovi ospravedlniť. Prepáč, milujem ťa," vyslovila to, na čo asi všetci čakali. Po jej rozčarovaní z falošného nápadníka je zrejme rada, že sa rodina dala nejako dokopy najmä kvôli ich malým deťom. Ako dlho vydrží pokoj v dome, je však otázne, stávkové kancelárie stále prijímajú tipy, či svadba v júli napokon bude.

Lela sa po dlhšej odmlke prihovorila fanúšikom na Instagrame: 

Súvisiace články

Najčítanejšie